BMW Divize
Re: BMW Divize
tak brambor je po velikánským servisu.... 115kkm si žádá své....
olej (castrol magnatec 5w-40), fšecky filtry, sfíčky, všecky kapaliny (spojka, brzdy, převodka řízení, chladič....), aji ten dlůhy řemen na motoru....
akurváth: LP tlumič je asi fakt dokurwený ránou do díry po cestě z FR.... takže budu objednávat oba př. tlumiče.... OEM= Bilstein, že?
a taky mi diag ukázala sporadickou vadu čidla natočení vačky (kuwa, kerého, sou tam dvě) a čidla NOx.... objednám je tež....fšecky tři...
du to projet, vyzkušať....
olej (castrol magnatec 5w-40), fšecky filtry, sfíčky, všecky kapaliny (spojka, brzdy, převodka řízení, chladič....), aji ten dlůhy řemen na motoru....
akurváth: LP tlumič je asi fakt dokurwený ránou do díry po cestě z FR.... takže budu objednávat oba př. tlumiče.... OEM= Bilstein, že?
a taky mi diag ukázala sporadickou vadu čidla natočení vačky (kuwa, kerého, sou tam dvě) a čidla NOx.... objednám je tež....fšecky tři...
du to projet, vyzkušať....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jede to....
doposud sem do teho lil 0w-30 resp. 5w30, fčíl poprvé je tam 5w40 a řekl bych, že autí hraje vofous v jiný tónině....
doposud sem do teho lil 0w-30 resp. 5w30, fčíl poprvé je tam 5w40 a řekl bych, že autí hraje vofous v jiný tónině....
asi před měsícem sem si na Zpost přečet, jak se supr změní jízdní vlastnosti k lepčímu, dyž se strčí dopředu 5mm a dozadu 10mm podložka/kolo.... tak mi (vlastně mně ne, m4Zlikovi) neska doma v poště přistály, no.... aji šrouby.... to sme zvědav, esli to fakt bude ažtakmocsupr jak psal ChuckB na Zpost...
ChuckB píše:On the advice of the folks who tuned my Z4, added 5mm front and 10mm rear spacers, this resulted in a major improvement in handling and a noticeably smoother ride.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Zatial celkom vtipna foto...no ked sa toho raz chytia a nieco podobne vyrobia...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
@pp: Tos měl radší koupit širší gumy než tjunink podložky
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
To jsou ty klasický postupný úpravy, který nakonec stojí prachů jako sviňa. Začne to podložkama, pak zjistí jako že dobrý, ale nakonec nasype do kol se správným et ještě víc . I když těch 5 a 10mm je úplně v pohodě, ale zas je to tak hrozně málo, že pochybuju, že se to nějak extra projeví.
pavproch: a co ten dif, už jsi to trochu řádněji projel?
pavproch: a co ten dif, už jsi to trochu řádněji projel?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
@jarka ref diff: eee, akorát ve středu těch cca 60km.. na pořádnej fieldtest dojde až v dubenci...
to ja ted v garazi nasel 15 mm podlozky, co jsem kdysi oupil pro 325i. tak jsem dve naordinoval mysi dopredu. jsem zvedav, jak moc se to projevi
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Zdravím vespolek. Dovolím si Vás tu vůkol požádat o radu stran výběru vozidla, neb jsem zatím vrtulí nepolíben..Minulý rok jsem s polovičkou dal vale smradu v Ostravě a přestěhoval se na hory. No a jelikož situace umožňuje dopřát si trochu té radosti ze života, rozhodl jsem se, že pořídím znovu druhé auto do rodiny, no tentokrát bude hlavní kritérium ne praktičnost, ale fun factor. Rád se sklouznu bokem, hlavně na sněhu. Po dlouhém laborování napříč značkami, mi to nakonec vychází na Compacta E36 posledních ročníků.. Z výbavy jsou nutnost sportsitze, M volant potěší, zbytek je mi fuk. No a samozřejmě samosvor.. A tady bych právě potřeboval radu. Váhám mezi 23i a 18is, přičemž 23 nejspíš vyhraje..Liší se u nich nějak samosvor? Svornost je předpokládám totožná, ale co jejich velikost/zaměnitelnost? Zajímá mě to kvůli případné dodělávce, anžto většina na bazarech svor nemá. Co vše je k tomu nutné? Je to napohodu, nebo na to mám rovnou zapomenout a shánět pouze se svorem?...A ještě jeden dotaz. Koukal jsem i na E46 325ti, ale tam hovoří v neprospěch velká váha. Je u ní nšjaké zásadní plus oproti starší 323ti?? Díky za Vaše potřeby..
Autobus a malé veselé autíčko
zvladas anglictinu? ze bych ti predhodil jedno dlouhe vlakno o 325ti na pistoheads
Autoforum.cz