Octavia III
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Octavia III
to je právě ono... DCC citelně chybí třeba i u Superbu a u ORS3 bych ho také vítal s otevřenou náručí.
To máš tak - GTI bude zřejmě o dost zábavnější a ovladatelnější auto, ORS3 zase takové všestranější.
To máš tak - GTI bude zřejmě o dost zábavnější a ovladatelnější auto, ORS3 zase takové všestranější.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
s golfem jsem zatim nejel, tak nemuzu uplne srovnavat, ale u OIII je Performance Pack zbytecny. ledaze by jeho soucasti bylo plne vypinatelne ESP. a to neni ani u G. to auto LSD ani lepsi brzdy nepotrebuje, leda pro dobry pocit. takze proc z toho delat neco, co to nikdy nebude. je ty rychle, pohodlne, prostorne a soucasne docela zabavne, nic vic, nic min.EL_XEL píše:Kdyby ti pitomci nabízeli u té OIII i něco jako Performance Pack a adaptivní podvozek k GIV, bylo by to pro mě rázem mnohem atraktivnější auto. Na druhou cenu, když si nakonfiguruju ORS v podstatě naplno a GIV GTI tak, abych byl spokojený, tak, GTI je asi o 100 litrů dražší. A včil babo raď. Notabene když se občas hodí i ten kufr kvůli děckám :-/
DCC by na druhou stranu byt mohlo, o tom zadna.
jinak celkove, pokud se podivam na trojku OIII RS, GTI a Cupru, nevidim jediny duvod kupovat Golfa.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Haldex? Já tedy mám s trakcí docela problém... Když je trochu mokro, tak mi to při rozjezdu natře kde/co 4x4 To je dosti trapné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nj, jenze zastavbou 4x4 se zvedne hmotnost a zmeni naladeni podvzoku. neverim, ze by to i pak bylo tak lehkonohe.
ja s tim jezdil na mokru a nemel jsem pocit, ze bych mel s trakci problem. samozrejme s ohledem na koncepci a fakt, ze uz to bylo na zimnich. ale pravda, zprinty jsem nejezdil
ja s tim jezdil na mokru a nemel jsem pocit, ze bych mel s trakci problem. samozrejme s ohledem na koncepci a fakt, ze uz to bylo na zimnich. ale pravda, zprinty jsem nejezdil
Autoforum.cz
mmira jazdil si GTI Performance ze toto tvrdis?
Lebo kazdy kto skusil bol z bol uplne nadseny...a az potom pochopis aky je to rozdiel oproti normlanemu diffu alebo dokonca klasickemu LSD.
Lebo kazdy kto skusil bol z bol uplne nadseny...a az potom pochopis aky je to rozdiel oproti normlanemu diffu alebo dokonca klasickemu LSD.
nejezdil, vsak jsem to psal. navic jsem nemluvil o zbytecnosti PP jako takoveho. nemyslim ale, ze to je neco, co by OIII RS nutne potrebovala.
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Až GolfR, ale i Cupra mají ESP uplně vypínatelné...mmira píše:ledaze by jeho soucasti bylo plne vypinatelne ESP. a to neni ani u G.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
GolR uz stoji mimo, u zbytku to hezky ukazuje, co je co. Cupra opravdovy hothatch, ORS rychly rodinny potah a GTI neco mezi tim.
Autoforum.cz
Jo, furt pisu GIV a myslim GVI. Jdu si naliskat.EL_XEL píše:Kdyby ti pitomci nabízeli u té OIII i něco jako Performance Pack a adaptivní podvozek k GIV, bylo by to pro mě rázem mnohem atraktivnější auto. Na druhou cenu, když si nakonfiguruju ORS v podstatě naplno a GIV GTI tak, abych byl spokojený, tak, GTI je asi o 100 litrů dražší. A včil babo raď. Notabene když se občas hodí i ten kufr kvůli děckám :-/