Video a Nordschleife, the best of
Re: Video a Nordschleife, the best of
goes:
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Jedno z mých oblíbených videí z Nordschleife s "docela" rychlým autem...
Ain´t nobody got time for that
Zajimave auto i jizda, tohle jsem dosud nevidel. Zrychleni je naprosto nehorazne, jeste nekdy v 260 km/h to leti vpred...charger píše:...
Jedno z mých oblíbených videí z Nordschleife s "docela" rychlým autem...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Co je to hergot za pekelny stroj? . Fakt uzasny,vypada to uzasne akcne.Zajimavy je, ze i pres vysokou rychlost a tedy zcela nutne obrovsky hluk od vetru, stejne je slyset motor. Hodne drsny auto,bomba
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Něco na způsob repliky Loly T70, v útrobách je pořádná V8 uprostředdrugster píše:Co je to hergot za pekelny stroj? . Fakt uzasny,vypada to uzasne akcne.Zajimavy je, ze i pres vysokou rychlost a tedy zcela nutne obrovsky hluk od vetru, stejne je slyset motor. Hodne drsny auto,bomba
Ain´t nobody got time for that
Pri diskusi na tema Hans-Joachim Stuck jsem si vzpomnel na jednu klasiku, ktera by tu nemela chybet: H. J. Stuck a jeho kompletni kolo (vc. noveho F1 okruhu) v M3 GTR. Snad jsem to tu neprehledl, je to agresivni a pritom precizni jizda, da se z toho dost naucit.
Zajimalo by me, co ma to auto za prevodovku, to vypada na nejaky manual s automatickou spojkou - evidentne radi v H, ale ty meziplyny jsou dost neprirozene, navic prichazeji az kdyz preradi.
Zajimalo by me, co ma to auto za prevodovku, to vypada na nejaky manual s automatickou spojkou - evidentne radi v H, ale ty meziplyny jsou dost neprirozene, navic prichazeji az kdyz preradi.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
vsechna ta videa se supersporty s profiky za volantem jsou fajn, ale mi prijde zajimavejsi sledovat amatery v seriovych autech. clovek nechyta takove deprese z jejich dokonale jizdy a soucasne si muze poslechnout zvuk motoru atd a ne jen jekot diferaku a prevodovky.
e46 M3 CSL, bozsky zvuk, volume na plno
e46 M3 CSL, bozsky zvuk, volume na plno
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
a jeste jedna M3 CSl. jeta na pohodu, ale kvuli tomu zvuku to stoji za to. mmch, je lepsi auto kombinace nez M3 CSL na NS?
co me tam ale stve, jsou ty nesmyslne meziplyny SMG. takove nic...
co me tam ale stve, jsou ty nesmyslne meziplyny SMG. takove nic...
Autoforum.cz
taky mne to desne stve, sedim tu se zenou a jsme z toho uplne nastvani. jinak videa pekna. akorat se mi zda, ze jezdi moc bez plynu, proste pusti nohu z plynu, ani nebrzdi, ani nejedou nic... divne