V tomto proste suhlas s PP. Na displej to nejazdi a k tomu sa este dusuju ze CSL nebude lebo M3 uz je odlahcena ako sa len da...par dalsich podobnych pipovyn tam este je...!pavproch píše:jo a povinný displej: to je zcela jasná diskriminice těch, co tyhle pííííčoviny mít v autě nemusej... asi to dám k soudu pro lidská práva menšin (bo f tomhle su asi menšina... )
BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
takže sme už nadnárodní menšina - jeden v česku a jeden na slovensku.... kura, esli to takle pude dál, tak brzo budem většina...
(dík za podporu)
(dík za podporu)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Chlopi, starý blbý sklerotik a chaotik potřebuje pomoct.... někdo z vás se mi v reakci na ten odkazovaný inzerát napsal SZ, že bude mít zájem o ta kola....
No a fčera nebo kdy sem dostal genitální nápad, že si uklidím všechny SZ (smazáním).... tožtak, no.... ta kola půjdou dolů z m4Zlika nejpozději za měsíc a já sem to tomu dotyčnému slíbil.... ale nevím, kdo to byl....
(a fčíl ňa zabte.. )
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze by sme mali poziadat o dotacie a vytvorit si nove nabozenstvo
V tomto smere mi proste BMW vzdy vyhovovalo, nemalo ziadne vybavove stupne a clovek si do toho mohol naskladat len to co potreboval...niektore kusky na mobile.de by vedeli rozpravat
A ten pan co konfiguroval moju 325i bol asi tiez uplne ok
V tomto smere mi proste BMW vzdy vyhovovalo, nemalo ziadne vybavove stupne a clovek si do toho mohol naskladat len to co potreboval...niektore kusky na mobile.de by vedeli rozpravat
A ten pan co konfiguroval moju 325i bol asi tiez uplne ok
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Displej je mi ukradený, nepotřeboval bych ho, ale nevadil by mi. Zato kdybych si měl nakonfigurovat svoje BMW a šlo by to, určitě bych ho chtěl BEZ iDrivu - klidně s milionem tlačítek á la Opel nebo s dotykem á la Jaguar.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Zvyknul by sis, funguje to slušně, já bych za tlačítka neměnil a to mám podobný systém poprvé.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
imho je to poměrně drahá verze olejoměrky...
na jiné smysluplné použití sem prozatím nepřišel....
mnohem jednodussi ovladani vseho, prehledny, odpovídající dnešnímu stavu techniky... já bych si bez něj auto nedokázal představit...pavproch píše:imho je to poměrně drahá verze olejoměrky...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ty přes to ovládáš volant, šaltpáku, pedály, okna, klimu a zrcátka?
(nic jiného v autě ovládat nepotřebuju)
(nic jiného v autě ovládat nepotřebuju)