Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Děkuju i za doplnění. Předpokládám správně, že i u "jiného přestupku" se musí policie vypořádat s určením koho nebo jaký chráněný zájem jsem svým jednáním ohrozil?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, musí...ale moc bych na to nesázel. To je jenom taková hříčka JUDr. Berana, ale správní orgán je s tím hotový raz/dva
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dnes v 10 rano policejni mondeo s majaky, s piratem v brne u odbocky na letiste http://mapy.cz/s/9lpI, kolem obeda policejni superb s majaky na vyjezdu z olomouce na brno (taky s nejakym chudakem) , klasika http://mapy.cz/s/9lpU
Rano jsem jel olomouc brno a zpet, bylo videt dost transporteru pčr a celni spravy kolem cest, odpoledne jsem cca ve 4 jel to stejne a nikde nikdo
Rano jsem jel olomouc brno a zpet, bylo videt dost transporteru pčr a celni spravy kolem cest, odpoledne jsem cca ve 4 jel to stejne a nikde nikdo
Mirek
Tak v první fázi jsou správní orgány se vším hotové raz dva Přemýšlím nad smysluplnou argumentací ohledně nebezpečnosti přesunutí nálepky omezující výhled ze zorného pole řidiče mimo zorné pole řidičeřidičBOB píše:ano, musí...ale moc bych na to nesázel. To je jenom taková hříčka JUDr. Berana, ale správní orgán je s tím hotový raz/dva
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
problém je, že SO1 a SO2 jsou domluvené na postupech...takže nezbyde nic jiného než soud, který ovšem nemá odkladný účinek. A pak po dvou letech, kdy se to dostane na pořad dne, už to nemá smysl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Passat B7 na čekané: Spytihněv
Příjezd:
odjezd:
Příjezd:
odjezd:
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
fčera: klasika na příjezdu do Bytče hned u cedule začátek obce: Ramer
@VS: SZ
@VS: SZ
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asi zatoulaná Fabka s ramerem někde mezi Pejhřimovem a Jihlavou - rmer byl OFF.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já neska po cestě z ta3 dom 3x ramer "on" - poprvé u LM na dálnici v protipohybu - frnk, píp, frnk a signál byl pryč, podruhé na průjezdu RK (zřejmě stáli na parkovišti u hypernovy, bo sem je neviděl) a potřetí na benzince v Bytči - taky sem je neviděl....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.