Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
resistin, pokud sa ten sráč ještě vyrábí/prodává
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Díky. A máte s tím nějaké pozitivní zkušenosti? Funguje?
naposled sem to patlal ještě před sametem na žigula a fakt to potem nerezlo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Pro mě důležitá informace - že antikorozní přípravky fungují a nebude to zbytečná práce. Rezistin zahrnu do výběru.
jak je to dneska s registraci auta z jinyho kraje? musi se prehlasit na a vratit placky anebo lze prihlasit rovnou az v novem kraji?
Pokud chceš jenom nátěr, tak používám už třetím rokem na feldu KONKOR 500 a jsem nad míru spokojen. No ještě se na podvozky dělají takové srance, je to jak guma a vydrží to prý víc.
Pokud chceš kvalitu, tak jdi do DICHTFIX (též nazývaný SEAL). Jedná se o gumovou hmotu, která se nanáší speciální pistolí. No je to strašně drahá záležitost. Jeden podběh u felicie jsem dělal pomocí 3 balení a to jsem šetřil (s tím, že jeden kratus stojí 150Kč). Povozek bych tím asi nenatíral, protože bych zdvojnásobil hodnotu feldy . Nemluvě o tom, že jsem měl půjčenou pistoli, tak si ještě připočti cenu té speciální pistole na to. No kdyby jsi měl zájem, tak to seženeš u distributorů WUETRHu.
Taky si u jednotlivých výrobků dávej pozor, jestli je to ještě potom přestříkatelné barvou.
Pokud chceš kvalitu, tak jdi do DICHTFIX (též nazývaný SEAL). Jedná se o gumovou hmotu, která se nanáší speciální pistolí. No je to strašně drahá záležitost. Jeden podběh u felicie jsem dělal pomocí 3 balení a to jsem šetřil (s tím, že jeden kratus stojí 150Kč). Povozek bych tím asi nenatíral, protože bych zdvojnásobil hodnotu feldy . Nemluvě o tom, že jsem měl půjčenou pistoli, tak si ještě připočti cenu té speciální pistole na to. No kdyby jsi měl zájem, tak to seženeš u distributorů WUETRHu.
Taky si u jednotlivých výrobků dávej pozor, jestli je to ještě potom přestříkatelné barvou.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Taky jeden mensi technickejsi dotaz...
Urcitym mojim mensim logistickym zlyhanim v otazke predaja/vymeny/kupi novych kolies na Bavoracika bude cca den bez kolies
Otazka je, co mozem pouzit ako improvizovane spaliky, najlacnejsi a najlahsi sposob? Musim kvoli tomu do Baumaxu po 20 tehal?
Vedel by som pripadne pouzit plechace z maleho Lupa nalezato pod miesta kde ide zdvyhak? Vydrzia?
Ja viem debilny dotaz, ale diky za rady
Urcitym mojim mensim logistickym zlyhanim v otazke predaja/vymeny/kupi novych kolies na Bavoracika bude cca den bez kolies
Otazka je, co mozem pouzit ako improvizovane spaliky, najlacnejsi a najlahsi sposob? Musim kvoli tomu do Baumaxu po 20 tehal?
Vedel by som pripadne pouzit plechace z maleho Lupa nalezato pod miesta kde ide zdvyhak? Vydrzia?
Ja viem debilny dotaz, ale diky za rady
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
drevena kulatina na mista urcena na zvedak, pro lepsi pocit sucha a bezpeci opatrena gumovou dosedaci plochou
problem je spis odhadnout spravnou vysku aby to na to clovek dostal a hlavne potom vyheveroval zpatky na kola
problem je spis odhadnout spravnou vysku aby to na to clovek dostal a hlavne potom vyheveroval zpatky na kola