Nádherná, Bangle je prostě borec.pavproch píše:návnada
Čo dalej po E46?
Re: Čo dalej po E46?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To Janosik: Dakujem, ta RX-8 ta vlastne nikdy v hre nebola, na to som prilis velky srab, ale vzdy na nej cosi bolo no
Je to tikajuca bomba a na tu by som nervy nemal. Na pistonheads ju mal chlapik co teraz drti NS na 328i a nevydrzala mu ani 10 mesiacov....
Od toho Legacy by som cakal viac, vzdy sa mi javila ako ten najidealnejsi kompromis a to je snad jediny kombik, ktory by mi mohol do garaze![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
A co sa tyka 1er, urcite ju este neskrtam zo zoznamu, aj ked je to ako potencialne rodinne auto velky kompromis. Musim to vidiet a potom sa uvidi. A deti snad budu po rodicoch, to ich tam naskladame aj 5![Hi hi hi ;))](./images/smilies/71.gif)
To PP: To neeeee
to som nemal vidiet
na Z3 coupe a Z4 coupe mám neskutocnu slabost, jedine ze by som ako rodinne kombo kupil aj aj ![Hi hi hi ;))](./images/smilies/71.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Od toho Legacy by som cakal viac, vzdy sa mi javila ako ten najidealnejsi kompromis a to je snad jediny kombik, ktory by mi mohol do garaze
A co sa tyka 1er, urcite ju este neskrtam zo zoznamu, aj ked je to ako potencialne rodinne auto velky kompromis. Musim to vidiet a potom sa uvidi. A deti snad budu po rodicoch, to ich tam naskladame aj 5
![Hi hi hi ;))](./images/smilies/71.gif)
To PP: To neeeee
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
nnzč, sem věděl, že Ťa to potěší..... ![Devil :ymdevil:](./images/smilies/19.gif)
![Devil :ymdevil:](./images/smilies/19.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jako muze bejt, ale trochu skoda ze to este nie je 6st. manual a taktiez koza vo vnutri nee ![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Ta E46 by musela byt fakt dokonala a taku asi tak skoro nenajdem
To uz sice asi bude jednoduchsie investovat tych 10tis € do aktualnej ![Hi hi hi ;))](./images/smilies/71.gif)
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Ta E46 by musela byt fakt dokonala a taku asi tak skoro nenajdem
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
267 000 km za 200 kc ![Chatterbox :-@](./images/smilies/76.gif)
![Chatterbox :-@](./images/smilies/76.gif)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
E60 v povodnom vybere bola, ale iba 530i a ta moc fun factor neponuka, urcite nie taky ako 130i a 330i, no zabudol som na inu motorizaciu...hlavne ked 550i by bola viac nez vhodna, no mimo rozpoctu...ale 545i
Napr:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 57828.html
No niekde tu kolovali info, ze boli problemove? Vyber velky nie je ale casom by sa nieco zaujimave mohlo objavit![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 57828.html
No niekde tu kolovali info, ze boli problemove? Vyber velky nie je ale casom by sa nieco zaujimave mohlo objavit
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mas na banany kdyz chces tak velkou opici?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No na banany by aj snad bolo ale na to ostatne uz asi ne
A taktiez by muselo aj tych domacich tvorov byt viac aby bol dovod na taku ozrutu a to by uz asi ani na tie banany nebolo![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Tak tuto moznost sme relativne rychlo zatrhli, diky![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
A taktiez by muselo aj tych domacich tvorov byt viac aby bol dovod na taku ozrutu a to by uz asi ani na tie banany nebolo
Tak tuto moznost sme relativne rychlo zatrhli, diky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Svého času jsem po E60 V8 koukal a žádné takové hlasy jsem nezaznamenal, naopak je to dost chválené po všech stránkách.Snowman000 píše:No niekde tu kolovali info, ze boli problemove? Vyber velky nie je ale casom by sa nieco zaujimave mohlo objavit
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."