BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od jarka »

MMira: Jen doplním, že zrovna o záda se bát nemusíš - ty jsou na tom kupodivu ještě líp než v oem. Aspoň já to tak mám, z oem recar mě vždycky po 2-3h začali bolet záda. Jako zadek, to je jiná - je tam prostě míň molitanu tak holt není jak v bavlnce a nohy taky od sebe moc nedáš :) . Ale s podsedákem je to pohodlný na výkendovku až moc. Jel jsem v nich 650km na ring a tam jsem dal ještě 5 kol a přežil jsem.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Sportster CS mel kámoš v M3 e46, protože se v OEM sedačce kvůli šíbru nevešel pod střechu. Dělala se i speciální nízká konzole. Skoro jsem z toho neviděl ven. :-) Mnohem lepší než oem, měl to na daily, za dva roky asi 60tis. km. Pochvaloval si i pohodlí, když musel otočit německo. Soustavou futer určitě půjde extremizovat na okruh.
RWD
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jardo, jenze ty asi nemas tak dorasovana zada jako ja. pro me je za trest jet na ring i v OEM sedadlech.

jeste tohle se mi pozdava - pry to ma zvyraznenou oporu bederky http://www.autoseating.cz/recaro/recaro ... ition-abe/

mmch, tady nekdo pekce secetl mozne uspory hmotnosti, podtrzeno secteno, celkem snadno se da shodit 170 kg - http://pw1.netcom.com/~sdgalaba/m3e46/weight.htm
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Trochu odbočím od tématu, na 135 zaznamenávám při limitních průjezdech takové pohupování karoserie do strany. Poukazoval na to už i Rejlek z Fasteru a musím mu dát za pravdu.
Nemá někdo řešení na tento problém? Předpokládám, že by to chtělo pevnější silentbloky uložení náprav, budu vděčný za každou radu.
P.S- jen pro úplnost dodám, že to není způsobeno zimními pneu, jelikož už jsem nedočkavě kola přezul, protože mi bylo líto sjíždění zimáků v tomto jarním počasí. Konečně je to už zase ta správná jízda. :)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:@snow ref "self-destruct mode" : měls pravdu..... neska mi v servisu (po mém upozornění, že je něco v PP kole v nepořádku) pošeptali do ouška že (zřejmě) umřelo ložisko..... asi jo, v každé zatáčce doleva pod plynem sa do celého auta od teho kola přenášejí krásné zvuky soustruhů.....chjo, no...

teda doufám, že je to "jenom" ložisko a ne umírající homokineťák....
hmmmm, tak ložisko to nebylo.... po výměně to vydává zvuky dál.... chjono, self-destruct mode "on".... a příští týden budu mít adrenalínky, bo jedu (se soustruženým zvukem) do reichu a k žabožroutům..... sem zvědav, jak se Allianz pochlapí s celoevropskou asistenční službou.... :p :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

M.Z. píše:Trochu odbočím od tématu, na 135 zaznamenávám při limitních průjezdech takové pohupování karoserie do strany.
čti
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mockrát dík, sice jsem to přelouskal jen za pomocí překladače, ale snad jsem to pochopil správně. Zkusím znovu oslovit MK Racing, jestli pro mě mají něco v nabídce.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

dost pochybuju, ze vymena stabiku neco vyresi. pohupovani a naklony jsou dve odlisne veci.

marku, ma na to pohupovani vliv jestli jedes pod plynem nebo ne?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já z toho pochopil, že se jedná o uložení ramen, tam bych viděl problém. Řekl bych, že to dělá hlavně pod plynem, ale ještě to ověřím.
Asi by tomu pomohl nějaký anti-lift kit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

MZ: jsem se díval ještě sem, ale v katalogu na 135i nic nemají, ale možná něco doporučí... Mám je na autě už tři sezóny a v pohodě.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět