Volkswagen obecne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Chyba to nie je, vyzera ze kombinacia R + dynaudio je nepriechodna skrz : 4 motion, subwoofer v rezerve a special rezerva pri R-ku...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Mně ten nízký podvozek vadí především po městě. GTI, které mám teď, má taky nízký podvozek a už tak musím dávat dost pozor při parkování na nárazník, u R to bude ještě mnohem horší.řidičBOB píše:dám vědět, protože ho budu mít cca na týden... Také se totiž chci přesvědčit o některých věcech, které mohou přejít v nepřehlédnutelné nedostatky.
Dynaudio zatím nejde, ale to by mi tak nevadilo.
Na nízký podvozek jsem zvyklý i teď...není to nic příjemného, ale už s tím umím žít/jezdit
Ten kravál mám teď taky...spíš mne ale zajímá, jak to bude zpřevodované, bo jestli to má totiž ve 160kmh 4000ot, tak to ať si to nechaj
Jinak (spekuluju) Dynaudio možná není kvůli 4x4. Normální Dynaudio totiž nahradí rezervu v kufru za subwoofer a jestli se nepletu, tak 4x4 má menší kufr a možná se to tam prostě nevleze...
EDIT: Teď koukám, že Snowmana napadlo totéž
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mnohem horší ne... ten je snad jenom o 1,5 cm nižší než GTI. Ale vím přesně, co myslíš, protože s tím bojuji každý den. Už jsem si jednu dobu říkal, že si koupím Touarega a vyseru se na to, ale mě v tom prostě nebaví jezdit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
turek je načeské pangejty nedostatečný , to sce humra
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
PS: a víš, co potem bude?
no přece:
"And now everyone will know!"
no přece:
"And now everyone will know!"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jako že by americkou automobilku zavřel Brusel?
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008