BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: BMW Divize

Příspěvek od mmira »

urcite to ma neco do sebe. hlavne s ohledem na to, ze z OEM sedacky jsem na NS vypadaval a musel sjem se drzet volantu :-D
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

mmira píše:(...) u M3 je neskutecnych moznosti, jak ji vylepsit. tak za pul mega se z ni da udelat uz slusna okruhovka :-D (...)
... přičemž ta nejlepší možnost za půl mega je lehce jetý Caterham ;)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

Tak jest... :D
MG - radost až na kost.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Neneee zadny Cat...

Pekne krasne vsetko z M3 vybrat a vlozit sem... ;)
http://www.gkdsportscars.com/overview.html

Ostatny balast predat :P
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

beaumont píše: ... přičemž ta nejlepší možnost za půl mega je lehce jetý Caterham ;)
Tak jestli mi seženeš za půl míče lehce jetýho caterhama, tak to mi někde ukaž. Caterham, který má rozumný parametry (apsoň 180koní, 6kvaltů, ideálně svor), tak začinají někde kolem 800kKč v UK. Za 500 seženeš stěží roadsporta a i když je to hrozně zábavný, tak to prostě nejede... Pro mě by byl ideál tento, ale to už je finančně kurevsky jinde.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Caterham? jedine vcetne garaze na NS. nebo jako hodit na M3 kouli, n ani platak s Caterhamem?
Autoforum.cz
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Snowman: Jo, to by taky šlo. Najít M3 s dobrou mechanikou, ale ošklivou / rozbitou kastlí + interiérem a postavit z toho takovouhle věc. :ymapplause:

mmira: No tak snad máš kromě té M3 ještě nějaký potah, ne? Za takovou 535d Touring bys ten vlek s Catem málem ani necítil ;)

jarka: A jsi si jistý, že by ten Roadsport byl na NS pomalejší než M3? Já to nevím, ptám se.

Třeba tohle vypadá použitelně, byť cena už je trochu vyšší a je to RHD:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ca ... res=EXPORT
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jako rychlý na ringu by byl určitě, ale já bych takovýhle auto nekupoval jen kvůli ringu, ale i pro povození se na okreskách. A když jsem ho měl půjčený, tak mě na něm dost zklamalo, že to prostě proti mýmu autu na okreskách nejelo. Chápu, že to byl kus z půjčovny, takže byl asi utahaný, ale i tak. Motoru chyběl charakter a převodovce jeden kvalt a rozumně dlouhý převody. Hlavně ta převodovka, ale výkonu to mělo taky málo a podání proti ctr mdlý... Ale já jsem zmlsaný z ctr.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

jarka píše: Osobně si myslím, že správná sedačka a 4bodový pásy, přinesou jistotu, která se projeví výrazně lepším citem pro auto. Tím bych začal (ostatně tak mi to i radil jeden rally jezdec na kterýho jsem náhodou narazil v jednom servise a zakecali jsme se).
Jsem to mmirovi taky říkal.
RWD
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nj panove, jenze ja uz jsem proste stary na to, abysh si nechal nicit zada v nejake "obyc" skorepine :). asi spise pujdu do neceho jako je v STi (http://www.autoseating.cz/recaro/recaro-sportster-cs/). ostatne dostal jsem nabidku od jednoho majitele STi, ktery nahodil skorepiny, ze mi za 30t proda obe. no nebyt vysivky, tak jsem je tehda asi vzal.
Autoforum.cz
Odpovědět