Octavia III
Re: Octavia III
ta čekačka je i tak dlouhá i na benzínové eReSo? (jen zvědavost, nejdu do teho...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Škodovka neodhadla zájem,proto je taková dlouhá čekací doba.
Minulý rok jsem ji projel v 1.6 TDI Elegance,2.0 TDI DSG Elegance a OIIIC 2.0 TDI manuál Elegance.
Minulý rok jsem ji projel v 1.6 TDI Elegance,2.0 TDI DSG Elegance a OIIIC 2.0 TDI manuál Elegance.
Bez bodů
jak je to neska s F zelenýma značam - můžou překračovat rychlost?
sem se neska nechal vyprovokovat oftákou III z Rozvadova až do Phy (za bez minuty hodinu.... se stydím, no)..... sme to valili často kiloosmdesát+ )ale v tunelu Valík jel - tak já já - předpisových 84tacho...)
btw, slušně mu to jelo až do těch 180, skoro mi stíhal... zezadu neměl žádný laufy (čili asi dýzl) - jen další potvrzení již dříve tady popsaného - moderní dvoulitr dýzly je pro atmo benzín třílitr v dynamice nad dálničním limitem (skoro) rovnocenným partnerem....
sem se neska nechal vyprovokovat oftákou III z Rozvadova až do Phy (za bez minuty hodinu.... se stydím, no)..... sme to valili často kiloosmdesát+ )ale v tunelu Valík jel - tak já já - předpisových 84tacho...)
btw, slušně mu to jelo až do těch 180, skoro mi stíhal... zezadu neměl žádný laufy (čili asi dýzl) - jen další potvrzení již dříve tady popsaného - moderní dvoulitr dýzly je pro atmo benzín třílitr v dynamice nad dálničním limitem (skoro) rovnocenným partnerem....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vůbec, už je to hoodne dlouho co F nemá žádnou výhodu. Jezdíval jsem s těma značkama cca před 10 lety a už tehdy to bylo dlouho potom, co to k ničemu nebylo. Pro mě to znamenalo jen tolik, že nemůžu za hranice čr.
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Výhody skončily hned po smrti předsedy představenstva Škody Auto, který se s eFkovejma značkama napasoval pod otáčející se kamion. To bylo imho někdy v 90. letech...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ridicBOB: ty nemas nieco spolocne s koncernom alebo predajnymi kanalmi? Mal som ten pocit.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi do rukou dostala O3 RS TSI. Jako celek to hodnotím pozitivně. Výrazněji mi vadily 18" kola, které byly hodně uskákané a furt se tahaly do vjetých kolejí. Možná to bylo taky zimníma pneu, ale celkově pocit ze stability vozu byl tak 2-. Je ale pravdou, že i řidičskou chybu podvozek ustál na jedničku a utrhnout jej dá velkou práci. Dobrý pocit nemám ani z pohonu předních kol - trakci by slušel Haldex. Příjemným zjištěním bylo, že 6tka umí od cca 50kmh až do Vmax... Od asi 100kmh to má na šestku i slušnou pružnost.
Hodnotím to jako velmi povedené auto - za ty peníze dobrá koupě. Spotřeba v rámci možností...při klidném režimu a dodržování rychlostních limitů, se dá udržet spotřebu kolem 7l. Při občasné svižnější jízdě cca 8-8,5l. A svižné přesuny začínají na 10l, což má u 50l nádrže za následek častější konverzaci s obsluhou čerpací stanice.
Kdyby trošku v Bolce poladili i laufy, nezlobil bych se - ten 2.0T má občas projev splašeného šicího stroje.
Musím říct, že kde zastavím, tak tam na to auto všichni zírají, dokonce i policisté se zastavili na pokec....
Dlouhodobá spotřeba od 0km: ... RS TSI sice umí, ale nad 200 se jí moc nechce.
Hodnotím to jako velmi povedené auto - za ty peníze dobrá koupě. Spotřeba v rámci možností...při klidném režimu a dodržování rychlostních limitů, se dá udržet spotřebu kolem 7l. Při občasné svižnější jízdě cca 8-8,5l. A svižné přesuny začínají na 10l, což má u 50l nádrže za následek častější konverzaci s obsluhou čerpací stanice.
Kdyby trošku v Bolce poladili i laufy, nezlobil bych se - ten 2.0T má občas projev splašeného šicího stroje.
Musím říct, že kde zastavím, tak tam na to auto všichni zírají, dokonce i policisté se zastavili na pokec....
Dlouhodobá spotřeba od 0km: ... RS TSI sice umí, ale nad 200 se jí moc nechce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Při tom rychlostním průměru bych čekal lepší spotřebu, mě to aktuálně ukazuje 10,7l při průměru 70,3km a to často brblám na volnoběh tak 5min. než ráno vyjedu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3