TGT - The Grant Tour/Top Gear Talk
Re: Top Gear talk
Su na tom stejne. Akorat teda ja uz ty zavody aut proti jakekoliv kravine nesnasim, nebavi me to. P1 se me libi moc dokonce i po vzhledove strance, tady me neprislo nic navic oproti treba britskymu autocaru. Snad se pochlapi Harris (uz s nim lita nekde v emiratech). Hodne si slibuju od P1 vs 908, jak poserou i toto tak nevim co uz by chteli.
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo a druhy diel bez STIGa...sorry ale bez neho to tiez nieje TG. A ne, ten prislub to fakt nezachrani...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak mě už tam pomalu přestává bavit ten jejich nacionalistický tón. Všechno co je made in GB a je to minimálně z 21. století, tak je prostě minimálně o parník před konkurencí. RR, P1, Jaguar a dalo by se pokračovat. Myslel jsem že to dogradovalo s minulou sérií jak tam na konci bylo před buckinghamem to procesí všech GB made povozů, ale vidím, že to stále pokračuje. Ten pořad už není o autech, ale o británii. A to mě nebaví.
Uz to ma sestupnou tendenci minimalne par serii. Az na dlouhe tripy kde neni dana lajna od producentu.
Testv4C byl onicem, poznamka o plastech jak z auto.cz a vse to vygradovalo ti, ze ani nezajeli okruh.
Testv4C byl onicem, poznamka o plastech jak z auto.cz a vse to vygradovalo ti, ze ani nezajeli okruh.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
-
- Autoškolák
Mně spíš překvapuje, že se tomu tady všichni tak divíte. Je to smutný, ale TG už je delší dobu spíš show s autama, než motoristický magazín. Proto to sleduje tolik lidí, protože to neni čistě o testech aut. A pokud to v tom ještě hledáte tak je jasný, že se vám to nebude líbit. Osobně na testy aut sleduju na YTB kanál Drive s Chrisem Harrisem, kde najdu tohle. A na TG se koukám pro pobavení.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja som to snad asi nikdy nepovazoval, za nejaku dokumentarnu relaciu, vzdy to bolo o tom sa pri tom zabavit, zabavit autami. A taktiez obdivovat, co mozu skusit, co ich este napadne a ako este lepsie ukazat jednotlive auta. Aj tie nazory mali vzdy triezve, so spravnou davkou skepticizmu. No je v tom cim viac citit, ze to produkuje verejnopravna telka a cim viac si uvedomovali v BBC, ze mozu vyrazne ovplyvnit mienku na cokolvek. A hlavne pomaly nikoho a nic neurazit...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nikdo snad TG nebere jako motomagazin.
Tady se prave hodnoti, ze chybi ten fun factor.
Tady se prave hodnoti, ze chybi ten fun factor.
AR166V6, F850 Special
Myslim ze nazory TG sa uz velmi dlho nedaju brat ako triezve, castokrat tgo bolo o exhibicii niektoreho moderatora len aby za kazdu cenu bol verdikt kontroverzny.
Chris Harris je super, ale chcelo by to nieco kvalitne o normlanych autach, nie len sportovych. Mate nejaky tip?
Chris Harris je super, ale chcelo by to nieco kvalitne o normlanych autach, nie len sportovych. Mate nejaky tip?
Na to by odpovídal Honza Koubek (pořad Meziplyn), sledoval jsem jeho videotesty ještě když byl na autowebu (než jsem objevil autoforum , a tehdy byly poměrně dobré) teď je k nalezení na streamu, testuje hlavně běžná auta
http://www.stream.cz/porady/meziplyn
http://www.stream.cz/porady/meziplyn
Honza Koubek je fajn... ma spravne triezvy pohlad na vec... nehodnoti MPV rovnakou optikou ako hothatch.