BMW Divize
Re: BMW Divize
Ted vazne. dif schovat. Pri prodeji prohodit. Ono vetsinou kdyz nekdo nekomu rekne, ze neco vymenene v prevodoce tak je pruser
http://www.damskaporadna.cz/jak-funguje-prevodovka
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
To mi povídejte, takhle mám poukládaný prakticky půlku auta .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
To je nějaká sranda, aby se diskutující chytili, nebo to myslí vážně?Dallen píše:Ted vazne. dif schovat. Pri prodeji prohodit. Ono vetsinou kdyz nekdo nekomu rekne, ze neco vymenene v prevodoce tak je pruser
Podle diskuze dole, to diskutéři berou vážně
Ale abych nebyl jen OT, já si nepoužitelný zbytek diffu nechal na památku.
Mám ve skladu takový svůj čestný regál, kde se skladujou vymontované věci z upravovaných aut, je tam toho vždycky poměrně dost
Po prodeji se toho vždycky zbavím, aktuálně mi tam zůstal o viset nové plastové nadkolí pp kola na STI 2010, kdyby někdo chtěl, tak ho dám za láhev šampusu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Samozřejmě nabízím podběh STI, ale kdyby někdo chtěl zbytek diferáku...
Možná za pár let, až budu slavný, se o něj na dražbě poperete
Možná za pár let, až budu slavný, se o něj na dražbě poperete
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
tak, následky potkané ďoury (nebo co to bylo, pecka to byla strašná) na závěr cesty z FR jsou odstraněny: porovnané LP kolo (GOD bless RFT, bez něj by byl ráfek na odpis), dvě nové gumy Sottozero III, non-RFT, bo runflaty už nejsou k sehnání) a poštělovaná geoška obou kol na levé straně (pan Plachý v Loukově, jak jinak ) a konečně mám zase volant rovně...
ufff....
ufff....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak rádio je definitivně f <!> a jak mi bylo vysvětleno, procesor v rádiu je řídícím prvkem pro vyluzování veškerých zvuků, proto není slyšet PDC apod.... když tam neska v Cartecu strčili testovací přijímač, tak to hrálo... čili už je objednáno nové (třináctka materiál+ práce+dépéhá....) kurnik šopa, maj to soudruzi v mnichově dobře spočítaný (cca 2 měsíce a 10tis km po prodloužené záruce 100tis/3roky...)pavproch píše:Tak to nebyli marťani....pavproch píše:od pátku nalítáno asi 1000km, radijo hraje bez jediné zvukové fluktuace či rušení jak nové.... a neska v Cartecu samozřejmě diagnostika ani prohlídka nic neukazala... asi to byli marťani....pavproch píše:Tak mi v 3er neska (asi) umřelo rádijo.... Professional+OEM bmw hifi lautspracher
Dopoledne jedu po městě, jako obvykle poslouchám CD mp3 , samozřejmě metal, a najednou začal jít zvuk přerušovaně. Po pár sekundách se to vrátilo do normálu. Sem temu nevěnoval pozornost, ale při následném startu auta, asi o hodinu později to už pro jistotu nehrálo vůbec ... a po vypnutí a vytažení klíče (úplně ven z auta, kessy nemám!) začala z reproduktorů střelba a zvuk elektrických výbojů jak v bouřce u Verdunu a trvalo to asi hodinu.... poté to pomalu utichlo, ale stále (6 hodin od odstavení auta) když dám ucho k reproduktoru, tak slyším slabé praštění"statické" elektřiny....
imho se cosyk popsulo/shořelo/zkratovalo v rádiu/zesilovači.... malý BC (prozatím) žádnou chybu nehlásí.... a nikde (ani vevnitř ani pod haubnou není cejtit žádný smrad spáleniny...
Fčera během jízdy z FR dom, někde okolo 8stého kilometru za deště zničehonic přestaly jít z reproduktorů nejen zvuky heavy metalu ale i jakékoli jiné zvuky (pípání PDC, upozornění na rezervu v nádrži nebo nízkou teplotu), prostě absolutní hlucho...
Neska ráno po nastartování sertvalý stav = ticho.
Asi teda definitivně umřel zesilovač.... Chjo, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jako každá nová elektronika obsahuje kurvítka (EU a jiné fašistické organizace jejich používání nařizují obvykle pod záminkou ekologie), takže se není čemu divit
Pravda vyděsí