Vidíš, na to sem uplně zapoměl. Ale ideální by dle mě bylo si pučit někde xboxa a forzu nebo PS3 a GT5.mmira píše:docela dobre se da Nordschelife trenovat v simulatoru M3 od BMW. v origo verzi v ni je jen gran prix cast, ale da se na webu sehnat i NS (i Most, Brno atd) a doinstalovat tam. na zapamatovani si trate je to docela slusne, okruh je tam vymodelovan docela verne.
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
2.0i 107kW
R-Faktor Nebo NFS Shift...a nebo BMW M3 Challenge, ale tam se musí nordschleife stáhnout.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
a díky funkčnímu multiplayeru můžeme trénovat i společněšmoula píše:Vidíš, na to sem uplně zapoměl. Ale ideální by dle mě bylo si pučit někde xboxa a forzu nebo PS3 a GT5.mmira píše:docela dobre se da Nordschelife trenovat v simulatoru M3 od BMW. v origo verzi v ni je jen gran prix cast, ale da se na webu sehnat i NS (i Most, Brno atd) a doinstalovat tam. na zapamatovani si trate je to docela slusne, okruh je tam vymodelovan docela verne.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ten čumák z kupé tomu sedanu nesmírně sekne...
NFS Shift? To jsem hrál a nordšlajfe jsem si tam nevšimnulmetaljohn píše:R-Faktor Nebo NFS Shift...a nebo BMW M3 Challenge, ale tam se musí nordschleife stáhnout.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Ja uz poctivo trenujem Nordschleife na BMW M3 Challenge . Minimalne na zapamatanie co za cim nasleduje a kde treba na brzdy dupat a kde pre zmenu pridat je to fajn vecicka.
www.tomaskroner.com
body brzdeni se takto moc natrenovat asi nedaji, to by musel byt takovy simulator, jaky pouzivaji tymy F1 (pricemz zrovna neco takoveho bych si chtel zkusit). ale jak ktera zatacka nasleduje a hlavne, co ceka za nejblizsim horizontem, to se tak nauit urcite da.
jeste bych vsem doporucil tuhle cetbu
http://www.bimmerfile.com/files/Nurburgring.pdf
jeste bych vsem doporucil tuhle cetbu
http://www.bimmerfile.com/files/Nurburgring.pdf
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira: jasne, myslel som naucit sa horizonty, aby clovek vedel, ci pred nim ubrat, alebo nie. Ono body brzdenia zalezia od akutalnych okolnosti (sucho/mokro, stav brzd, gum a celkovo od auta), ale to kazdy dobre vieme
www.tomaskroner.com
M3 Challenge jsem poctivě pařil před ježděním v Mostě a myslím, že mi to dost pomohlo. Už od prvního kola na okruhu jsem se tam cítil, jako bych ho už dobře znal. Toto může být hlavně na NS velká výhoda.
Teď jezdím NS, tak jsem zvědavej jestli mi to pomůže v reálu...
Teď jezdím NS, tak jsem zvědavej jestli mi to pomůže v reálu...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).