Humidor: Tak to si neumím představit tvůj styl jízdy, ty musíš jezdit jak dobytek
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Já ikdyž jsem prasil a jel jsem město/mimo, tak jsme nad 8 - 9L nešel... Ale to je extrém, klidná jízda za 7L podle mě hovoří ve prospěch benzínu, ale to ať si každý soudruh rozhodne sám
Na dálnici jsem jel párkrát s Civicem, tam určitě na rychlosti 150+ a 90% času bude lepší nafta, ale to je tak vždycky. Bylo napsáno dost, aby se tazatel rozhodl.
Podvozek - hlučnost, na to jsem zapomněl
Jinak nám orig. 17" ukradli z garáže, nechali jsme zimní 16" a je to nesrovnatelný, ani mě to nějka vzhledově neuráží.
Brzdy - nezkoušel jsem, origa házely zadkem a potom šly nějaký Ate, ale to jsem už vyrostl z prasení.
Překvapilo mě ale, že se poměrně často mění brzdy celkově, během 100kkm 2. kotouče a 3. desky. Spolehlivost je ale u nás zatím 100%, až na kosmetiku - chrastící zámek kufru, odlepená plastová krytka vnější kliky dveří...
Ikdyž ten podvozek... tak když nad tím přemýšlím, tak určitě Civic. Výbava, magic seats, prostornost, sedačky.... K tomu autu se dá udělat nějakej vztah, mít na něj názor a Octávka? To vždycky bude octávka