Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od řidičBOB »

blesk používají v podstatě jenom v noci... přes den OFF.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řB: Já přispívám vždy pod stejným nickem a za tím co řeknu si stojím, na rozdíl od jiných, kteří přispívají anonymně a když o ně začnou zajímat média, tak mění nicky a mažou staré účty na fórech nebo YT. ;)

Bond: Naopak, blesk se používá málokdy, jenom za snížené viditelnosti, např. v podvečer nebo v noci. Já jsem se s tím setkal jenom párkrát, většinou měří právě bez blesku. Při podezření na nefunkčnost detektoru nejdříve zkontrolovat nastavení, případně jej vyresetovat a nastavit znovu. Ideální je otestovat jej na imitátoru nebo aspoň na stacionárním Rameru.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Bond: 975 je držák...jak je stará?
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:řB: Já přispívám vždy pod stejným nickem a za tím co řeknu si stojím, na rozdíl od jiných, kteří přispívají anonymně a když o ně začnou zajímat média, tak mění nicky a mažou staré účty na fórech nebo YT. ;)
Anonymně zde přispívá 99,9% uživatelů. Dovolím si tvrdit, že zrovna zde znám osobně více uživatelů než vy :-w Vy jste se rozhodl z anonymity vystoupit zcela dobrovolně, což oněch 99,9% uživatelů neučinilo a tak jsou stejně nebo více anonymní jako já.
I když budete 1000x halucinovat lež, tak se pravdou nikdy nestane. Takže naposled: YT kanál jsem smazal, jelikož se na něj zaměřila jedna TV stanice a začala z něj vykrádat videa. Než se mi povedlo tento stav vydiskutovat přes právního zástupce, videa jsem smazal, protože nemám nejmenší zájem, aby si na mých videích někdo přihříval polívčičku, resp. nechci, aby to dělal tak, jak je v CZ běžné - prostě je sprostě ukradl, jako to dělala ona televize. K videím i původnímu nicku jsem se já vrátil.
BTW: diskuze s vámi je úplně stejná, když s vámi diskutuji maximálně slušně jako když na vás používám invektivy. Melete pořád stejná hovna.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Takže naposled: YT kanál jsem smazal, jelikož se na něj zaměřila jedna TV stanice a začala z něj vykrádat videa. Než se mi povedlo tento stav vydiskutovat přes právního zástupce, videa jsem smazal, protože nemám nejmenší zájem, aby si na mých videích někdo přihříval polívčičku, resp. nechci, aby to dělal tak, jak je v CZ běžné - prostě je sprostě ukradl, jako to dělala ona televize.
Myslím, že to bylo všechno trochu jinak než to nyní prezentujete: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a . Vaše vysvětlení ovšem zní mnohem lépe a tak nějak víc odvážně, takže jej odteď můžeme brát jako oficiální verzi pro veřejnost ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

myslím, že vaš vsuvka do historie není v rozporu s mým tvrzením... BTW: tehdy vystoupil v TV HOVNA tehdejší policejní mluvčí něčeho, který tvrdil, že hledají autora oněch videí (něco říct do TV musel). Jelikož onoho mluvčího znám osobně, zavolal jsem mu tedy a dotázal se, kam se mám dostavit k podání vysvětlení, jelikož jsem viděl v TV výzvu. Světe div se, ono po mě nikdo nic nechtěl, jenom TV HOVNA viděla příležitost udělat senzaci.
Čili platí to, co jsem psal v prvním postu na toto téma. A mám takový pocit, že vy jste u toho nebyl a informace, které zde produkujete, jste si, jako obvykle, vymyslel. ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Čili platí to, co jsem psal v prvním postu na toto téma. A mám takový pocit, že vy jste u toho nebyl a informace, které zde produkujete, jste si, jako obvykle, vymyslel. ;-)
Vždyť říkám, že takové vysvětlení zní lépe, takže jej můžeme od nyní brát jako oficiální verzi. ;)

Akorát jsem nepochopil, co jsem si vymyslel. Jestli zájem médii, diskuzi na Autorevue nebo smazání účtu na YT ...

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nechci opět plevelit tohle technické téma, takže pouze poslední post:
AntiRadary.cz píše:Myslím, že to bylo všechno trochu jinak než to nyní prezentujete:
a vzápětí váš další post k tomu stejnému:
AntiRadary.cz píše:Vždyť říkám, že takové vysvětlení zní lépe, takže jej můžeme od nyní brát jako oficiální verzi. ;)
Takže myslíte, že to bylo jinak nebo to víte? Byl jste u toho?? Nebo ironicky říkáte, že moje vysvětlení zní lépe!? Trochu se v tom ztrácíte.
Ale nakonec je to jedno...jednám s vámi vcelku slušně, nepoužívám na vaší existenci invektiv a vy se stejně chováte jako debil x_x . Komu není rady...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
normicek
Autoškolák

Příspěvek od normicek »

Tak se to bohužel povedlo a obávaná Multa je už i v ČR. Podle ověřených informací zatím na testování v jedné policejní Octavii 2. RZ se zjišťuje.

Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Super! Zrovna montuji Stinger VIP!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět