Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od jarka »

bambus: jé, já si jí všiml až teď. Hustá fotka - ty bočnice jsou pěkně deformovaný :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
bambus
Pan Řidič

Příspěvek od bambus »

No 185/60 R15 není zrovna okruhový rozměr ;)
Hlavně průjezd této zatáčky neměl daleko k dalšímu důvodu pro zavření trati, skoro vyzuté kolo byl jen bonus.
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

jarka píše:Mě přijde docela věrohodná právě ta BMW M3 challange. Nevím jak v jiných hrách, ale tady se dá místo volantu používat myš a to mi docela vyhovavalo. Dnes už to ale smažím jen na klávesnici na notebooku a taky to stačí, jen nechávám TC na 1.
já taky trénoval na M3 Challenge, ale pak jsem přijel na NS a v reálu to bylo úplně jiné
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

bambus: to je na vyjezdu z Ex-Muhle (Adenau)? tam se prece nema co stat :-)

ad simulatory - dodnes jsem nepochopil, jak to nekdo muze hrat pres klavesnici ci mys. ja k tomu potrebuju volant (koupil jsem neco od Logitechu).
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
bambus
Pan Řidič

Příspěvek od bambus »

Místo jsi trefil přesně, a stát se tam nemá co pokud za volantem nesedí lama, která kouká víc dozadu než dopředu ;)

Taky simulátoruju s volantem od Logitechu není to sice G25 (nebo 27) se spojkou a klasickou řadičkou s H kulisou, ale lepší než klávesnice je to určitě.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Arnie J píše:já taky trénoval na M3 Challenge, ale pak jsem přijel na NS a v reálu to bylo úplně jiné
Tak jsem měl asi kliku, mě to přišlo hrozně podobný, dokonce si myslím, že sedí i některý hrboly. Samo si člověk musí odmyslet to převýšení a v reálu se rovinky zdají kratší...
Ad. ovládání: tady se asi projevuje prosezený mládí na vš u colina mcrae 2 a 3 :) (nebyl problém hrát třeba od 20 do 2h :) ). Dodnes si myslím, že tam mi to co se řízení týká dalo neskutečně moc. Díky CMR2 jsem si taky zvykl na klávesnici a dnes s tím moc nemám problém. V M3 challange mi klávesnice nejdřív vadila, ale když jsem odhalil že i ve hře se dá k zatáčení použít plyn, tak už to člověka moc nelimituje (asi jsem objevil rwd ameriku, ale pro mě to byla novinka :) ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Ta v GT5 je verna, ale laser scan asi neni zadna.

Nejzabavnejsi na PC je corvette mod, neustale oversteer :-D zajet skutecny rekordni cas zr1 je hodne tezke.
PitrsCZ
Dítě v autě

Příspěvek od PitrsCZ »

Ahoj pánové a dámy. Plánuji letos výlet na Ring a měl bych k tomu několik dotazů.
1. kdy je lepší tam jet - v týdnu nebo na víkend? Nebude o víkendu nával?
2. Jak jste řešili ubytování pokud jste jeli na více dní? Hotel, kemp? Nějaká doporučení?
Na co si tam dát vyloženě pozor? Trať krapet znám a mám projetou na sim, ale realita bude jiná.
Octavia II RS TDi DSG 2010
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Jsem sice Ring - amatér, ale něco si říct dovolím:
- ve všední dny je obvykle pro veřejnost jen pár hodin odpoledne / v podvečer. O víkendu větš. celé odpoledne.

- Pokud chceš levné a přitom celkem slušné bydlení a nevadí ti kousek cesty od Ringu, tak tohle se dalo:
http://www.siebenbachtal.de/

- až pojedeš, hlavně koukej do zrcátek, pořád tě bude někdo předjíždět.

Zbytek nechám povolanějším...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

O víkendu tam je na parkovišti před vjezdem neskutečná atmosféra a o tu by bylo škoda přijít - pořád je na co koukat. Den tam pak uteče strašlivě rychle :) . Jinak mě hodně pomohlo svezení s kamarádem, který už to tam znal, ale dá se i bez toho. Každopádně znalost trati ze simulátoru je velkou výhodou na takhle členitý trati.
Odpovědět