Dříve M135i, nyní ///M2

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: 125d vs M135i

Příspěvek od jarka »

Dík za info a hodně zábavných kilometrů :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Co šnek, svoruje? A mate sníh? Sice by to byl výlet přes celou republiku, ale pokud bys nebyl proti, tak bych se přijel podívat, jak to funguje. Dva dny jsem honil 1er po horách a s open diff je to fakt o ničem. Trochu si narovnat zatáčku ještě OK, ale pouštět se do nějakých větších akcí je zbytečný, auto neodjíždí, jen hrabe a při větším úhlu je ovládání kousavý a neplynulý.

Na rozdíl od zašpérovanýho auta, by mě ani nenapadlo ho vzít a jít se jen tak projet.
RWD
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Podle stálýho převodu je to z 2.0d Fl. Co jsem koukal do katalogu tak příslušenství je stejný s preFl verzí. Zkrátil by se mi stálej převod o 4,5%. Z upravený svornosti typuju lamelák. Pokud mi zvedne telefon, což se zatím nestalo, tak se ho přeptám.
RWD
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ja som to objavil nahodou, vzdy ked ma nas*rete s tym, ze si niekto z vas nevie vynachvalit zimu so svorom, tak hladam, co to stoji a snazim sa sám seba zase presvedcit, ze mi ho netreba ;))
Multak se vsim vsudy
...tbd...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Klidně dojeď, ale nechal bych to třeba na nějakou akci na okruhu, tam by se to zkoušelo líp. Já jsem každopádně spokojený, ale zatím jsem toho moc nenajezdil, jinak sníh tu nějaký je. Posledních cca 8 km do práce mám po ujetém sněhu, krytém posypem :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Pokud je posyp inertní tak OK. :-) Kdybys chystal nějakou akci, dej vědět.
RWD
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Snowman000 píše:Ja som to objavil nahodou, vzdy ked ma nas*rete s tym, ze si niekto z vas nevie vynachvalit zimu so svorom, tak hladam, co to stoji a snazim sa sám seba zase presvedcit, ze mi ho netreba ;))
Je třeba a to tak, že hodně. Jsem z toho celkem otrávenej. :(
RWD
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Lalalala %-( Kym to neucitim na vlastnej kozi tak seba a svoju penazenku snad uchranim :D
Kazdopadne mi to je jasne, ze ten rozdiel musi byt fakt veliky a ze uz by som nechcel nikdy inak, ale bohuzial do E46 to za normalnu cenu nedostanem, hlavne v pomere k aktualnej hodnote auta :(
Multak se vsim vsudy
...tbd...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Není co cítit,(resp. nad čím přemýšlet) to je jasný fakt. Na sněhu se zas s tou lehkou prdelí žádné extrémní zázraky čekat nedají, ale přehlídkovou disciplínou je rozjezd na mokrém sajrajtu. Dnes jsem si vyzkoušel na křižovatce prudké odbočení vlevo do mezery mezi projíždějícími auty.
Čekal jsem prokluz a pak záběr, ale dostavily se pocity trochu srovnatelné s centrifugou, to přetížení bylo velice slušné, stejně tak ostré rozjezdy s přímým rejdem :x
Čím víc objevuju příležitosti ke zkoušení, tím jsem s investicí spokojenější.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět