První auto
Re: První auto
kup podle mě dobrý
A jsou tam i nějaké úpravy související s tím zvýšením výkonu? Jestli proběhla jenom výměna za větší turbo, tak s tím může být ještě kopec srandy
Gratuluju ke koupi, vypadá to na dobrou kasičku
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
STK?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Nechci malovat certa na zed, ale o tom petivalci jsem slysel, ze je sam o sobe dobry a trvanlivy, ale zvysovani vykonu mu moc dobre nedela... Tak bych to nechal poradne zkontrolovat a byl na to opatrny.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Holt nejlepší zkušenosti jsou ty, který si člověk draze zaplatí .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nemluvě o tom, že kromě případné spolehlivosti jde teď o auto s už 290 koňma na přední nápravě
Otázka je, jak dlouho tam ti koníci budou. Na tak starém autě bych opravdu neriskoval dávat větší turbo. Navíc pokud si už s tím autem někdo tak hrál, tak jej prodává z nějakého důvodu... (že by se objevovaly první špatné příznaky?)
Zajímalo by mě, co to udělá, když přidá pořádně plyn s hodně vytočenýma kolama
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
cobyudělalo, homokineťáky řeknou auuuu, nebo neřeknou nic bo umřou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.