Sportovní zadokolku do 130kkč?
Re: Sportovní zadokolku do 130kkč?
S MX-5 mě v Hradci vozil Brus a bylo to moc pěkný poježdění - vůbec bych se toho nebál . Ještě jako alternativa by mě napadla 323ti, popř. 325ti - vyházet blbosti - tím by to auto bylo praktičností na úrovni MX-5, výsledek si ale netroufám odhadovat. Ale u MX-5 mi přeci jen chyběli nějaký ty koně, což by ti compacti mohli trochu dohnat. Navíc se mi tyhle dvě zrůdičky vždycky líbily (hlavně ta 323ti).
edit: link, jestli jsem to správně pochopil, tak tam nějaký fricek nabouchal 2,5l z něčeho co nazývá m50 .
edit: link, jestli jsem to správně pochopil, tak tam nějaký fricek nabouchal 2,5l z něčeho co nazývá m50 .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
m50 je typove oznaceni motoru, v tomto pripade doslo ale jen na aplikaci saciho traktu, coz je celkem bezna uprava. o tech avizovanych 200 k bych si ale dovolil pochybovat.
e36 325ti ci 323ti mohou byt zajimave alternativy a dokonce asi i docela levne, ale stejne bych radeji tu MX-5. ta uz je dobra v zakladu a nepotrebuje upravy. stejne, pro uceni se za volantem je lepsi auto bez koni, clovek se je alespon nauci poradne vyuzit.
e36 325ti ci 323ti mohou byt zajimave alternativy a dokonce asi i docela levne, ale stejne bych radeji tu MX-5. ta uz je dobra v zakladu a nepotrebuje upravy. stejne, pro uceni se za volantem je lepsi auto bez koni, clovek se je alespon nauci poradne vyuzit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
323ti je podladěnej 2,5l. Nárůstu 20-30k po výměně sání a úpravě ŘJ bych i věřil.
Je to těžký, já vím, že o výkonu to neni, ale v sérii toho mx5 moc nepředvede. Mě to vychází tak, že budťo Mazda a nasypat do motoru nebo bawo a nasypat do podvozku. Drahý bude obojí a sám nevim jakou cestou bych se vydal.
Je to těžký, já vím, že o výkonu to neni, ale v sérii toho mx5 moc nepředvede. Mě to vychází tak, že budťo Mazda a nasypat do motoru nebo bawo a nasypat do podvozku. Drahý bude obojí a sám nevim jakou cestou bych se vydal.
RWD
Na BMW klubu je tusim jeden co dokonce udelal swap u e36 323ti na 328ti
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
d1.8t: A když by to bylo cestou bawa, tak co myslíš úpravou podvozku? Komplet tlumiče, silentbloky, lsd a nějaká ta oprava, nebo tam je jen něco kritickýho?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
d1.8t: nema 2.5 v zakladu jen 170 k? dostat z toho pak tech 30 dalsich bude dost MI.
jarka: zalezi, co bude startovni pozice. jestli auto s Mp, tak by stacily asi jen stabilizatory a zmena geometrie. otazkou ovsem je, v jakem stavu celkove ten podvozek bude. pak by to bylo na celkovou prestavbu a to jsou desitky tisic.
jarka: zalezi, co bude startovni pozice. jestli auto s Mp, tak by stacily asi jen stabilizatory a zmena geometrie. otazkou ovsem je, v jakem stavu celkove ten podvozek bude. pak by to bylo na celkovou prestavbu a to jsou desitky tisic.
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vzdy mi prislo jednoduchsie vylepsit podvozok ako motor, obzvlast u MX-5, kde asi jedina moznost bude nejaky kompresor/turbo kit, alebo?
Kazdopadne jazde v kabriu, ta vona, zvuky, sa nic nevyrovna
No za tu cenu by sa snad dala najst uz aj E46 325ti Compact ... http://www.sportovnivozy.cz/48069-bmw-3-compact-caslav
Kazdopadne jazde v kabriu, ta vona, zvuky, sa nic nevyrovna
No za tu cenu by sa snad dala najst uz aj E46 325ti Compact ... http://www.sportovnivozy.cz/48069-bmw-3-compact-caslav
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000: ta 325ti vypadá moc pěkně, až by mi přišlo líto do toho šahat a vyhazovat sedačky atd...
to souhlas, bavili jsme se se zenou na tema reorganizace vozoveho parku a jednou soucasti by melo byt male auto na dojizdeni do mesta. ten kompakt by byl idealni kandidat.
Autoforum.cz
No zatím sem furt rozhodnutý pro MX5. Sem si vědom výkonového deficitu, ale pořád se chlácholím podvozkem.
Dallen: dvě auto jsou zatím nereálný, jsem student, a najezdím tak 5-7tisíc ročně. Jinak bych do toho samozřejmě šel, protože to je nejrozumnější volba.
mmira: s tím výkonem máš pravdu, alespoň se to člověk naučí ovládat.
No a až se to naučím, lze případně pořešit výkon u MX5 SWAPem za F22C (z S2000) a bude po problémech škoda že to v česku nejde legální cestou.
Dallen: dvě auto jsou zatím nereálný, jsem student, a najezdím tak 5-7tisíc ročně. Jinak bych do toho samozřejmě šel, protože to je nejrozumnější volba.
mmira: s tím výkonem máš pravdu, alespoň se to člověk naučí ovládat.
No a až se to naučím, lze případně pořešit výkon u MX5 SWAPem za F22C (z S2000) a bude po problémech škoda že to v česku nejde legální cestou.