BMW Divize
Re: BMW Divize
PPova Z4 je stejne jen na kochani
ja bych z toho takove obavy nemel. i kdyz to praskne, tak se to nerozleti uplne, tak se s tim da dobrzdit, zastavit a zavolat odtahovku.
ovsem v pripade koupe novych kol by ta OZ vubec nebyla marna. v odvislosti od dostupneho rozpoctu bych ale radeji sel do neceho kovaneho, treba do Rays (pokud neco pro BMW delaji).
ja bych z toho takove obavy nemel. i kdyz to praskne, tak se to nerozleti uplne, tak se s tim da dobrzdit, zastavit a zavolat odtahovku.
ovsem v pripade koupe novych kol by ta OZ vubec nebyla marna. v odvislosti od dostupneho rozpoctu bych ale radeji sel do neceho kovaneho, treba do Rays (pokud neco pro BMW delaji).
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
resil bych problém az nastane.... a neprivolaval to
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
A,Jestli nove kola tak leggery, ten rozdil v hmotnosti je hodně velký a poznáš to jak na jízdě/brždění tak i na životnosti ramen.
B, Kola mi prodej za zlomek ceny, ja zadne mentalni vycitky nemam
B, Kola mi prodej za zlomek ceny, ja zadne mentalni vycitky nemam
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
PP zase nieco predava? Staviam sa do fronty
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ses druhej, ja jen cekam az bude prodavat nektere ze tri skotu. To se stavim do fronty uz ted
AR166V6, F850 Special
@dll: domluveno...
@snow: ešče ne, ale asi brzo budu...
@mmira et 007: mno nevím, asi čím sem starší, tím sem víc posera... mám obavy, že s "podezřelými" koly pod zadkem už nebudu schopen si jízdu užívat....
na druhou stranu, mám už ceny OEM BMW alternativních kol z autorizáku (bez gum a montáže), takže stejně nebudu spát... z těch cen...
Style 313 v 19" (mixed - šířka 8" a 9") = 78.000,- vč. dépéhá
Style 325M v 18" (taky mixed) = 53.000,- vč. DPH
( a o moc levněji sa nedá ani na ebay - ty 325M tam nejdou pod 46 za sadu+ dopravné, je ale fakt že vč. RFT gum, Style 313 sa občas dají sehnat i na BMWklubu, asi za 30 sada, ale zase jen s ET pro 3er, což by znamenalo podložky vepředu)
chjo no, táta to správně říkal: "nejlepší je nic nemít, to pak člověk nemá starosti..." ,
případně platí i staré zlaté: "jak to má kozy nebo kola tak s tím bude nejen láska, ale i problémy..."
leggery sem poptal, až budu mít nabídku, píchnu to sem...
@snow: ešče ne, ale asi brzo budu...
@mmira et 007: mno nevím, asi čím sem starší, tím sem víc posera... mám obavy, že s "podezřelými" koly pod zadkem už nebudu schopen si jízdu užívat....
na druhou stranu, mám už ceny OEM BMW alternativních kol z autorizáku (bez gum a montáže), takže stejně nebudu spát... z těch cen...
Style 313 v 19" (mixed - šířka 8" a 9") = 78.000,- vč. dépéhá
Style 325M v 18" (taky mixed) = 53.000,- vč. DPH
( a o moc levněji sa nedá ani na ebay - ty 325M tam nejdou pod 46 za sadu+ dopravné, je ale fakt že vč. RFT gum, Style 313 sa občas dají sehnat i na BMWklubu, asi za 30 sada, ale zase jen s ET pro 3er, což by znamenalo podložky vepředu)
chjo no, táta to správně říkal: "nejlepší je nic nemít, to pak člověk nemá starosti..." ,
případně platí i staré zlaté: "jak to má kozy nebo kola tak s tím bude nejen láska, ale i problémy..."
leggery sem poptal, až budu mít nabídku, píchnu to sem...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ani to nepřivolávej, prosímtě:pavproch píše:(...) jak to má kozy (...) tak s tím bude nejen láska, ale i problémy...
Naposledy upravil(a) beaumont dne stř 15 led 19:00, celkem upraveno 1 x.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
PP: zkus se optat tady, jestli by ti neprodali jen rafky
http://www.salesafter.eu/index.php?cat=c93_E89-E89.html
http://www.salesafter.eu/index.php?cat=c93_E89-E89.html
Autoforum.cz
kuju, zajímavý odkaz, sem netušil, že Style 276 jsou i v 19"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.