Pecka. Muj oblíbenej.Snowman000 píše:Cca pred tyzdnom som videl v BA zaparkovane (na mieste asi pre tri EU normovane auta) presne takyto Caddy...
Absolutna nadhera
Americké vozy a vše kolem nich
Re: Americké vozy a vše kolem nich
TSs
díky za osvětu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a navic kompressor je v poradku, to neni turboZajda píše:Základní verze je atmosféra, Z06 má kompresor. Ten se tak posunul o výkonovou variantu níž - předchozí Z06 byla atmo a kompresor měla až ZR1.
muj taky, paradaPajjoun píše:Pecka. Muj oblíbenej.Snowman000 píše:Cca pred tyzdnom som videl v BA zaparkovane (na mieste asi pre tri EU normovane auta) presne takyto Caddy...
Absolutna nadhera
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak som prave stretol tohoto prcka a vycaroval mi slusny usmev na tvari...pan v tom mal manual, na kazdej krizovatke si pobrukoval, potom prijemne akcne odpalil a v jednom podjazde si to podradil a nalozil tomu...hooodne dobry
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
na d-fensovi o vette....
a podobných perel sou tam mraky...11. Fast and furious – 1. Mercedes AMG – po 250 km/h měla Corvette navrch 2. Audi RS6 – ani ve 300 km/h jsem ji nedal 3. Myšák Evo na okresce – Corvette vinou řidiče s malýma koulema – jo, to jsem já - poražena na hlavu 4. Dehtové formule jedoucí z tuning srazu – půl tuna sazí, syčení blow off ventilů…a howno z toho 5. Ferrari 430 – důstojný soupeř, relativně vyrovnané výkony a hezké pokoukání
Sháním servisní manuál na Chrysler Stratus 1998 Neví někdo?
fčíl sem naproti u Michala očumoval cadillac eldorado convertible (samozřejmě sedmilitr) v bílé barvě a hnědé kožené pohovce uvnitř, anžto ho tam pulíroujou a bíle pentlujou, páč poveze zítra nevěstku....
(jeden z mála okamžiků, kdy lituju že nemám mobil s paparátem)
(jeden z mála okamžiků, kdy lituju že nemám mobil s paparátem)
Ňákej malej motor, ne? Mně spí v Eldu v garáži osmilitr. Ale spí jen do víkendu: http://www.hradeckav8.cz/
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."