Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
U nas na Praze 6 za posledni tyden vyrostla nova usekovka v ulici Libocka: https://maps.google.cz/maps?saddr=Liboc ... 7&t=m&z=17 Měření 30kmh v obou směrech. Zatím to asi není hotový a fční, ale hádam že bude brzo
Víte někdo podrobnosti?
Víte někdo podrobnosti?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
neska sem poprvé v životě byl autem (v denní dobu, kdy je vidět okolo) v PO, KE a ještě kousek dál na jih směr HU .... bílo nigde nic, zato tam dál na východ bylo okolo cest dost hodně moc černo....
ale quli teho to nepíšu - po cestě z5 mi to poprvé píplo před vjezdem do KE (I/68) - bílý golf ze zeleným pruhem a bradavicou, podruhé na průjezdu KE (zřejmě ten samý golf, bo sem mezitím byl pro benzín), potřetí na výjezdu z KE - střelba lazarem z ruky, počtvrté na vjezdu do PO - opět ostrostřelec s kolty proklatě nízko....
+ jeden stacionár (fčíl nevím, esli to bylo na průjezdu KE alebo PO)....
docela hustota....
ale quli teho to nepíšu - po cestě z5 mi to poprvé píplo před vjezdem do KE (I/68) - bílý golf ze zeleným pruhem a bradavicou, podruhé na průjezdu KE (zřejmě ten samý golf, bo sem mezitím byl pro benzín), potřetí na výjezdu z KE - střelba lazarem z ruky, počtvrté na vjezdu do PO - opět ostrostřelec s kolty proklatě nízko....
+ jeden stacionár (fčíl nevím, esli to bylo na průjezdu KE alebo PO)....
docela hustota....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Po delsi dobe jsem zas videl pomahat a chranit Passat (6B7 1031) na R52, cihali na sjezdu u Bratcic.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Praha, ulice 5. května - boj proti pritátům na 50KMH:
Nedělní ranní ptáčata
Passat právě vyjížděl od benzínky
a za chvíli již na čekané-myslím že super místo, takhle v šeru a zhaslí mezi autama si jich těžko někdo všimne :clap
Passat právě vyjížděl od benzínky
a za chvíli již na čekané-myslím že super místo, takhle v šeru a zhaslí mezi autama si jich těžko někdo všimne :clap
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když se daří, tak se daří!
Ráno bdělá hlídka na R4 v protisměru:
Za Pískem laser PČR - pirát musel dokonce couvat
A u Protivína ouřadovala B7 kombi - pirát změřen z protisměru:
...číhali tam docela dlouho:
Nakonec ještě B7 u Hlaváku - musím pochválit za pěknou schoffku za BUSem:
Ráno bdělá hlídka na R4 v protisměru:
Za Pískem laser PČR - pirát musel dokonce couvat
A u Protivína ouřadovala B7 kombi - pirát změřen z protisměru:
...číhali tam docela dlouho:
Nakonec ještě B7 u Hlaváku - musím pochválit za pěknou schoffku za BUSem:
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 07 led 20:17, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
hat prágl, no.... já neska cca 400km po východní straně moravy vč. ostravy a nejen, že mi to ani nepíplo, ale neviděl sem ani jedneho PaCha
neska už alles im ordnung....
I/35 pod Starým jičínem (4proudovka kde je 90 a fšice jedou kilodvacet+) - stříbrná Oct II hatch poface (T značka) s bradavicou - v protisměru - detekce Ka na nějakých 500m, čili spousta času umravnit rychlost z vysoce bezpapírové na 95tacho - ten pšonek vedle mne v X6 sa strašně divil, proč tak najednou brzdím z kilošede..... )
vjezd do Olm I/635 - klasika benzinka před UAN ve směru změsta - bylyi tam nkde dobře zašití (auto sem neviděl) - poplach Ka řval jak pominutý a o kus dál zrovna napravovali jedneho pyráta v luxusním vozidle....
I/35 pod Starým jičínem (4proudovka kde je 90 a fšice jedou kilodvacet+) - stříbrná Oct II hatch poface (T značka) s bradavicou - v protisměru - detekce Ka na nějakých 500m, čili spousta času umravnit rychlost z vysoce bezpapírové na 95tacho - ten pšonek vedle mne v X6 sa strašně divil, proč tak najednou brzdím z kilošede..... )
vjezd do Olm I/635 - klasika benzinka před UAN ve směru změsta - bylyi tam nkde dobře zašití (auto sem neviděl) - poplach Ka řval jak pominutý a o kus dál zrovna napravovali jedneho pyráta v luxusním vozidle....