TGT - The Grant Tour/Top Gear Talk

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
PeTr7650
Pan Řidič

Re: Top Gear talk

Příspěvek od PeTr7650 »

Jeremy na FB asi pred 14 dny psal, ze do konce ledna nova serie nezacne, takze by to odpovidalo
novakjiri0
Adept autoškoly

Příspěvek od novakjiri0 »

Jj, potvrzené, start nové série je v únoru.
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Co řikáte na první díl?
Mně se líbil. Tyhle výzvy levnejch aut se mi vždycky líbily. :-)
Potěšilo i popřání Schumimu.
TSs
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Příspěvek od nenapadny.sofer »

Hrozně rád bych napsal, že byl super, ale bohužel nebyl. Když si vzpomenu, jak jsem hltal téměř každej starší díl, už mi TG přijde posledních pár sérií dost "vyčichlej". Nevím, jestli tak fotrovatím, nebo jestli už vážně došly dobrý nápady, protože mi to připadá jako recyklace všeho, co už bylo řečeno/natočeno, jen v jinejch kulisách a poněkud "softcoreovější". :-s
Davcza
Autoškolák

Příspěvek od Davcza »

Mně se taky nelíbil. Což o to, staré hot hatche proti novým je skvělý námět, kdyby to mělo zpracování, jaké dělá jen TG. Ale v tomhle dílu padlo snad pět vět týkajících se aut za celou dobu.
FidolZ
Autoškolák

Příspěvek od FidolZ »

Mě se první díl líbil hodně. Tyhle díly kdy koupěj auta za pár šupů mám nejradši. Podle upoutávek na sérii se mi zdálo že v příštích dílech uvidíme i nějakej road trip s novejma hot hatchama na to se taky těšim. Celkově to vypadá na zajímavou sérii a zatím rozhodně nejsem zklamanej spíš naopak :)
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tiez trosku suhlas ze vykradaju samych seba, ale to pri 21 serii, uz asi inak nejde...
Mne sa prvy diel celkom pacil, len mi tam chybal klasicky test a Cheap Car Challenge je tiez moj osobny TOP, a z temy old HB vs new HB sa dalo vytazit fakt viac, bola to viac show ako stary dobry TG :(
Nemozem povedat, ze uplne sklamanie, lebo tam boli vtipne momenty, ale strasne tam smrdel script a to ja fakt nerad :-w
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Příspěvek od Mattbaylesa »

Podle upotavek nas snad i ceka special, opet v nejake rozvojove zemi. Prvni dil nove serie, podle me, nebyl spatny, je pravda, ze cim dal tim vic smeruji od nejakeho sdilneho auto-poradu k zabave.
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Slabota, cely dil jen s jednou "challenge" ktera navic byla pojata zpusobem, divejte se co vsechno sme znicit...

Shumi byl nutnost.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak mam zasebou dalsi diel TG...som trochu v rozpakoch...
Alfa 4C vs Quadsomething - celkom prijemny challenge pozeratelny, a nic proti Alfe, kazdy takyto vytvor si zasluzi obdiv a podakovanie, ale cele mi to prislo take aby nahodou niekoho neurazili
Afganska propaganda - zaujimave nahliadnutie do vojenskej techniky, a? Pointa?
Loki bol fajn
Mc - konecne trosku navrat k tomu co som vzdy rad hltal, hlavne filmarske umenie za 1*, Mc je urcite uzasny hyperbaterkosport (ci jak sa vola tato nova generacia), ale zase mi to prislo jak PR video, akoby sa tam stratil nejaky ten nazor...
No vo vysledku samozrejme omnoho lepsi diel ako minule, ale dusu TG som tam necitil, sorry... :-??
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět