TGT - The Grant Tour/Top Gear Talk
Re: Top Gear talk
Jeremy na FB asi pred 14 dny psal, ze do konce ledna nova serie nezacne, takze by to odpovidalo
-
- Adept autoškoly
Jj, potvrzené, start nové série je v únoru.
Co řikáte na první díl?
Mně se líbil. Tyhle výzvy levnejch aut se mi vždycky líbily.
Potěšilo i popřání Schumimu.
Mně se líbil. Tyhle výzvy levnejch aut se mi vždycky líbily.
Potěšilo i popřání Schumimu.
TSs
-
- Pan Řidič
Hrozně rád bych napsal, že byl super, ale bohužel nebyl. Když si vzpomenu, jak jsem hltal téměř každej starší díl, už mi TG přijde posledních pár sérií dost "vyčichlej". Nevím, jestli tak fotrovatím, nebo jestli už vážně došly dobrý nápady, protože mi to připadá jako recyklace všeho, co už bylo řečeno/natočeno, jen v jinejch kulisách a poněkud "softcoreovější".
Mně se taky nelíbil. Což o to, staré hot hatche proti novým je skvělý námět, kdyby to mělo zpracování, jaké dělá jen TG. Ale v tomhle dílu padlo snad pět vět týkajících se aut za celou dobu.
Mě se první díl líbil hodně. Tyhle díly kdy koupěj auta za pár šupů mám nejradši. Podle upoutávek na sérii se mi zdálo že v příštích dílech uvidíme i nějakej road trip s novejma hot hatchama na to se taky těšim. Celkově to vypadá na zajímavou sérii a zatím rozhodně nejsem zklamanej spíš naopak
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tiez trosku suhlas ze vykradaju samych seba, ale to pri 21 serii, uz asi inak nejde...
Mne sa prvy diel celkom pacil, len mi tam chybal klasicky test a Cheap Car Challenge je tiez moj osobny TOP, a z temy old HB vs new HB sa dalo vytazit fakt viac, bola to viac show ako stary dobry TG
Nemozem povedat, ze uplne sklamanie, lebo tam boli vtipne momenty, ale strasne tam smrdel script a to ja fakt nerad
Mne sa prvy diel celkom pacil, len mi tam chybal klasicky test a Cheap Car Challenge je tiez moj osobny TOP, a z temy old HB vs new HB sa dalo vytazit fakt viac, bola to viac show ako stary dobry TG
Nemozem povedat, ze uplne sklamanie, lebo tam boli vtipne momenty, ale strasne tam smrdel script a to ja fakt nerad
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Podle upotavek nas snad i ceka special, opet v nejake rozvojove zemi. Prvni dil nove serie, podle me, nebyl spatny, je pravda, ze cim dal tim vic smeruji od nejakeho sdilneho auto-poradu k zabave.
Slabota, cely dil jen s jednou "challenge" ktera navic byla pojata zpusobem, divejte se co vsechno sme znicit...
Shumi byl nutnost.
Shumi byl nutnost.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam zasebou dalsi diel TG...som trochu v rozpakoch...
Alfa 4C vs Quadsomething - celkom prijemny challenge pozeratelny, a nic proti Alfe, kazdy takyto vytvor si zasluzi obdiv a podakovanie, ale cele mi to prislo take aby nahodou niekoho neurazili
Afganska propaganda - zaujimave nahliadnutie do vojenskej techniky, a? Pointa?
Loki bol fajn
Mc - konecne trosku navrat k tomu co som vzdy rad hltal, hlavne filmarske umenie za 1*, Mc je urcite uzasny hyperbaterkosport (ci jak sa vola tato nova generacia), ale zase mi to prislo jak PR video, akoby sa tam stratil nejaky ten nazor...
No vo vysledku samozrejme omnoho lepsi diel ako minule, ale dusu TG som tam necitil, sorry...
Alfa 4C vs Quadsomething - celkom prijemny challenge pozeratelny, a nic proti Alfe, kazdy takyto vytvor si zasluzi obdiv a podakovanie, ale cele mi to prislo take aby nahodou niekoho neurazili
Afganska propaganda - zaujimave nahliadnutie do vojenskej techniky, a? Pointa?
Loki bol fajn
Mc - konecne trosku navrat k tomu co som vzdy rad hltal, hlavne filmarske umenie za 1*, Mc je urcite uzasny hyperbaterkosport (ci jak sa vola tato nova generacia), ale zase mi to prislo jak PR video, akoby sa tam stratil nejaky ten nazor...
No vo vysledku samozrejme omnoho lepsi diel ako minule, ale dusu TG som tam necitil, sorry...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...