BMW Divize
Re: BMW Divize
za me E39 preFL, E46 sedan kupé a hlavne M3CSL, ikdyz jsem vcera videl 330Ci a uz je to hrozne maly, pak az F10 a 6GC
F30 i F32 bez Mpaketu hnus, jizdne 320d Mpaket xDrive 8G...jede to ale celkem nudne
F30 i F32 bez Mpaketu hnus, jizdne 320d Mpaket xDrive 8G...jede to ale celkem nudne
fuhrer v m-paketu jako jo, ale nejhezčí je stejně m4Zlik....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak E39 je moc pěkná a E38 ještě hezčí, ale to už jsme na hranici rámce "posledních 20 let". Velký Bavorák má prostě vypadat asi takhle:
Aktuální Z4 se mi líbí zvenku, rozpaky ve mně vzbuzuje interiér.
Aktuální Z4 se mi líbí zvenku, rozpaky ve mně vzbuzuje interiér.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Pokud je řeč o hezkých BMW, určitě je třeba zmínit e63/64 a e65/66 předFL. IMHO nejhezčí BMW.
2.9T RWD
Banglovo obluda, která tu tragédii odstartovala...
@beau: jj, e38, silhouetta blízká klasickému XJ
jen pro informaci - kopíruju z bmwklubu.cz - kupil sem tam diagnostiku s kabelem...
pavproch píše:Tak kabel OBD2+INPA od IceBladeho (instalováno na starší noťas s WinXP) "mluví" i s 3er e91 MY2011 - teda zkoušel jsem to jenom letmo, po připojení jsem dal vypsat historii chyb a povedlo se... dál sem to nezkoušel, bo je venku zima na prsty atak...
Podrobněji to budu zkoušet až na jaře - to taky zkusím připojit Z4 e89 MY2009...
Jo, abych nezapoměl, kuju za rychlé a flexibilní řešení neočekávaného problému s CD se softem a taky velmi podrobný návod na instalaci, podle kterého to bezproblema zvládla i taková PC lama jako su já... čili pochvala!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tu mam tez a od toho sameho dealera
Ref: Milleroils - tak uz mam v prevodovke a diffe vymenene...prevodovka a aj diff idu ticho a jedina vyrazna zmena je, ze sa pocitovo dlhsie zahrieva olej v prevodovke a postupne povoluje a je potrebne jej dat cas pak ale ide nadherne lahko - a to nemienim ako vyhradu, prijemny to pocit citit ako sa prebudza k zivotu
Taktiez nova skusenost, iked netusim ako moc ma suvis s novym olejom v diffe a ci skor nie kvoli zimakom a zbavenemu CDV (a ano teraz budem za pubertaka ), ale pocas cakania na rozlahlom opustenom, aj ked suchom parkovisku som si zacal kreslit koblizky a pozerat na krajinu bocnym okienkom
Nove poznanie ale z dovodu, ze s tym bol vzdy problem a udrzat stabilne akykolvek polomer poriadne neslo, nehovoriac o paleni len jednej gumy, tak som toho vzdy hned nechal ...ted to slo fakt nadherne, vymenou oleja tam asi nemam samosvor, c? no moc to nechapem ?!
Ref: Milleroils - tak uz mam v prevodovke a diffe vymenene...prevodovka a aj diff idu ticho a jedina vyrazna zmena je, ze sa pocitovo dlhsie zahrieva olej v prevodovke a postupne povoluje a je potrebne jej dat cas pak ale ide nadherne lahko - a to nemienim ako vyhradu, prijemny to pocit citit ako sa prebudza k zivotu
Taktiez nova skusenost, iked netusim ako moc ma suvis s novym olejom v diffe a ci skor nie kvoli zimakom a zbavenemu CDV (a ano teraz budem za pubertaka ), ale pocas cakania na rozlahlom opustenom, aj ked suchom parkovisku som si zacal kreslit koblizky a pozerat na krajinu bocnym okienkom
Nove poznanie ale z dovodu, ze s tym bol vzdy problem a udrzat stabilne akykolvek polomer poriadne neslo, nehovoriac o paleni len jednej gumy, tak som toho vzdy hned nechal ...ted to slo fakt nadherne, vymenou oleja tam asi nemam samosvor, c? no moc to nechapem ?!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tady graf 120d.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=127556
Křivka před remapem je chlupatá, olej z KN odpálil váhu. Psal jsem zde:
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 0&start=10
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=127556
Křivka před remapem je chlupatá, olej z KN odpálil váhu. Psal jsem zde:
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 0&start=10
RWD
tohle by šlo
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.