P: Peugeot 307CC 2.0i 130kW SPORT

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
speedy.kh
Autoškolák

P: Peugeot 307CC 2.0i 130kW SPORT

Příspěvek od speedy.kh »

nabízím k prodeji velmi pěkný a rychlý kabriolet, ježděno pouze v létě (lze doložit), servisní knížka, servisováno v autorizovaném servisu Peugeot - faktury, plno vratných individuálních úprav - 18" kola, sportovní stavitelný podvozek KW, zatmavená koncová světla, černá lesklá fólie na střeše, zatmavené zadní okno. Pneu Continental ContiSportContact 5 225/40 s 4mm, 7/2013 vetší servis - rozvody, kompletní spojka, motorový olej, olejový filtr, zapalovací lišta, svíčky. nutné opravy - nový přední znak (vandalismus), škrábanec na zadním nárazníku cca 5cm od klíče (vandalismus), výměna motorového oleje za 11tkm (interval 20 000km) Auto možno prodat v seriovém stavu (podvozek,kola) Možná výměna za jiné auto s oboustranným doplatkem.

stručně výbava:
abs, asr, esp, cd měnič, cd přehrávač, dálkové centrální zamykání, el. ovl. oken, el. ovl. zrcátek, imobilizér, skořicové kožené čalounění, litá kola, multifunkční volant, nastavitelný volant, ostřikovače světlometů, el. ovládaná střecha, palubní počítač, parkovací senzory, posilovač řízení, senzor stěračů, senzor světel, senzor opotřebení brzd. destiček, venkovní teploměr, vyhřívaná sedadla, výškově nastavitelná sedadla, el. víko zavazadlového prostoru, mlhová světla, aut. aktivace výstražných světel, aut. aktivace denního svícení, xenony, automatická klimatizace, klimatizovaná přihrádka, 4x airbag, deaktivace airbagu spolujezdce, aut. stmívaní zpětného zrcátka

Více foto ZDE !

Zímní výrazná sleva samozřejmostí !
sune2009
Řidič začátečník

Re: P: Peugeot 307CC 2.0i 130kW SPORT

Příspěvek od sune2009 »

Brzdy už jsou v pohodě?

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a
Mam takej pocit, ze jsem tam mel tu brzdovku asi starou, lebo se mi nezdalo, ze bych jrl tak brutalne... resp. Par brzdeni 200-50-200-50... A konecna :hm
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
speedy.kh
Autoškolák

Příspěvek od speedy.kh »

Trapný pokus znehodnotit auto.
Samozřejmě.
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

Tak já si myslím,že by kupující měl vědět,že si před 14 dny tohle řešil.A autu,které mě stálo nějakou dobu v garáži,bych určitě prvních několik stovek km nedělal brzdění z 200 na 50 několikrát za sebou...
Ale tak každý jsme nějaký.:-)
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
speedy.kh
Autoškolák

Příspěvek od speedy.kh »

Tak určitě, třeba někdo sedí na prdeli a motá se do věcí do kterých mu nic není, stará se o ostatní atp. Takový jsou ve společnosti hrozně oblibení, ale tak alespoň si to léčí na diskuzních forech.

Kde jsi vzal, že to auto stojí v garáži? Denně se sním jezdí.
Pouč mě prosimtě.
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

Pokud někdo řeší zazimovaní auta,tak asi dle toho.
Na zimu půjde 307CC do jedné vytápěné haly a bude tam stát až do jara :-)
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a

Každopádně tam i píšeš,že je ježděno pouze v létě,což venku moc nevypadá na léto.Ale asi si to po sobě ani nečteš.:-)

A o svou oblíbenost se nebojím.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Jojo, známé auto, známý autor
Mirek
lacomme
Autoškolák

Příspěvek od lacomme »

Mlady s velkym hrebinkem, on mu casem spadne :-!
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

Prosím vysvětli mi proč chceš při případné výměně oboustranný doplatek?
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
gewehr
Řidič začátečník

Příspěvek od gewehr »

Takychto zmrdich smejdov ako osoba co to auto predava by mali vesat za gule do prievanu. Primitivny tupon, co na jednom fore riesi ako dat dokopy to auto co svojim uhrovitym zavodenim pokurvil a na druhom sa tvari ako seriozny predajca. Keby mal aspon kusok chrbtice napisat ze to nesetri. A este ma aj zaludok na to neskyte klamat potencialnych kupcov.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Odpovědět