Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
vasco
Letec

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od vasco »

Budou týmová trika, nálepky, sponzoři?
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

vasco píše:Budou týmová trika, nálepky, sponzoři?
taky už jsem navrhoval, že by jsme si mohli udělat nálepky zelené peklo na kapotu :D jako to měli ti piráti z dájmond race :D
ale zatím bez nadšení :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Arnie J píše:pjanda: Tak já jsem na takovém řidičském levelu, že pro mě i samotný výlet na Nordschleife bude zážitkem :) Ne že bych se tam jel vyloženě kochat, ale pochybuju, že budu schopen dát autu nějakou výraznější čočku, která by stála za řeč. Pro jistotu ovšem vyměním brzdy, gumy, rozvody a olej ... abych tam aspoň dojel :D
Niceho se neboj. Atmosfera funguje dokonale. Vyjedes na prvni kolo a rikas si jak pojedes opatrne a bezpecne, hlavne to prezit. Garantuji ti, ze po 3 km a po tom co te predjede tak 15 aut, na veskere predsevzeti zapomenes a pojedes co ti pud sebezachovy dovoli.Hovgh!
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

tak ja to beru jako vylet na misto, ktere je pro mnohe fanatiky do aut takrka posvatne. Navic si klidne jedno kolo dam, vice nechci brzdit ostatni letce na ringu ;-). To se radeji s nekym svezu . .
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

PeTr7650 píše:tak ja to beru jako vylet na misto, ktere je pro mnohe fanatiky do aut takrka posvatne. Navic si klidne jedno kolo dam, vice nechci brzdit ostatni letce na ringu ;-). To se radeji s nekym svezu . .
V kazdem pripade to stoji za to to zazit. Opravdu je tam neskutecna atmosfera,vsude kolem.
Mozna by neskodilo natrenovat alespon trochu okruh na nejakem simulatoru. Uz aby se zacalo, protoze nektere casti jsou opravdu ze zacatku tezko zapamatovatelne
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

pro trenovani na ceste pro nedockave vezmu PSP s Gran Turismem :-D
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

drugster píše:Mozna by neskodilo natrenovat alespon trochu okruh na nejakem simulatoru. Uz aby se zacalo, protoze nektere casti jsou opravdu ze zacatku tezko zapamatovatelne
kerý špíl si mám na to sehnat? :) hrát po cestě Petrův playstation asi nezvládnu ;-)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Pokud máš XBOX tak Forza Motorsport 3, pokud plejstejšna tak GT, pokud máš počítač, tak je spousta her myslim ze R-Faktor nebo G-Faktor? PRostě nějaká hra, do které se dají stáhnout miliony!!!! doplnků a jedna z nich je NS!!!!
2.0i 107kW
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Projet si trat na simulatoru urcite neni spatne, aspon trochu budete tusit, co vas kde ceka. Ale realita je stejne jen jedna :)

Ja jsem to tedy nikdy neudelal, ale ja si obvykle trat, at je jakkoli dlouha, zapamatuji z 90 % hned a s temi zbylymi 10 procenty se peru dalsi rok :) Holt asi kazdemu vyhovuje neco jineho, ale i na NS mam dodnes par mist, kde se mi neco jako idealni prujezd pocitove a jiste ani fakticky nedari dosahnout. Inu jak uz tu padlo - idealni prujezd cele Smycky je neco co se podari jen parkrat za zivot...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

docela dobre se da Nordschelife trenovat v simulatoru M3 od BMW. v origo verzi v ni je jen gran prix cast, ale da se na webu sehnat i NS (i Most, Brno atd) a doinstalovat tam. na zapamatovani si trate je to docela slusne, okruh je tam vymodelovan docela verne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět