BMW Divize
Re: BMW Divize
neska sem byl (ve funkci panského kočího a podržšrajtofle) na nákupech v Nové Karolajlě v Ově (tam sou podzemky a já si tam s tou obludkou netrofám.... viz za chvíli VW vlákno) .... sem tam bloumal, až sem narazil na roadshow CarTecu....
a) 4er v m-paketu je naživo vzhledově fakt booooožííííí
b) 3er F30 (sedan) bílý s černým pruhem a v M-performance full paketu na 20" je ešče víc booooožžžžííííííí
c) Z4 e89 poface v pomerančové metlalíze je teda nic moc i přes m-sport paket.... akorát ten barevný pruh uprostředka sedadla sladěný s barvou interiéru i exteriéru je fajny.... a vůbec se mi to v té oranžové a na 18" zdálo celé nějaké menší než černý m4Zlik na 19"....
a) 4er v m-paketu je naživo vzhledově fakt booooožííííí
b) 3er F30 (sedan) bílý s černým pruhem a v M-performance full paketu na 20" je ešče víc booooožžžžííííííí
c) Z4 e89 poface v pomerančové metlalíze je teda nic moc i přes m-sport paket.... akorát ten barevný pruh uprostředka sedadla sladěný s barvou interiéru i exteriéru je fajny.... a vůbec se mi to v té oranžové a na 18" zdálo celé nějaké menší než černý m4Zlik na 19"....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No do prcic...bud je to placebo fakt silne, alebo mu to fakt pomohlo. Vcera som si dal klasiku BA - BJ (cca 450km) a ku koncu cesty motor fungoval o neskutocny kus lepsie :Snowman000 píše:Tak bavoraku v zilach uz koluje Millers Injectors Cleaner spolu s 60l cerstveho (S)Hellu Nitro + tak uvidime ci mu zo zadku budu lietat 12 rocne brikety, alebo som nam dal k vianociam pekny placebo darcek
- silnejsie stredy
- absolutne nekolisajuce otacky (konecne po 3 rokoch )
- omnoho presnejsie davkovanie medziplynov
- bez urcitej letargie na pridanie (po brzdeni)
Na finalny zaver urcite skoro, no ak bude takto fungovat aj ked tam nalejem dalsiu a dalsiu nadrz, tak nemam slov
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jop presne to tam slo...
Zatial to nikomu neodporucam,ale ani nevyhovaram, bo zatial neviem, ci je to len fakt placebo, alebo je to benzinom, alebo vzduchom, alebo sa mi samoopravil
A ci to bude mat podobny efekt na bramborovi co ma len 100tisic a 2 roky a hlavne ked tam furt lejes 100-ku benzin (bohvie na aky hnus bol odkojeny ten moj)...netusim
Celkom zajimave tez
Zatial to nikomu neodporucam,ale ani nevyhovaram, bo zatial neviem, ci je to len fakt placebo, alebo je to benzinom, alebo vzduchom, alebo sa mi samoopravil
A ci to bude mat podobny efekt na bramborovi co ma len 100tisic a 2 roky a hlavne ked tam furt lejes 100-ku benzin (bohvie na aky hnus bol odkojeny ten moj)...netusim
Celkom zajimave tez
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jo, řekl bych s náskokem nejhezčí Bavorák za posledních 20 let (no, možná spolu s i8).pavproch píše:a) 4er v m-paketu je naživo vzhledově fakt booooožííííí
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
A co E46? E92? E60? E82?beaumont píše:Jo, řekl bych s náskokem nejhezčí Bavorák za posledních 20 let (no, možná spolu s i8).pavproch píše:a) 4er v m-paketu je naživo vzhledově fakt booooožííííí
Jejich současný výmysly typu X1, 5 GT, X6 jsou příšery, ale zas tak špatný to neni
i8 na de značkách je v Praze
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
je no...27.12. Králodvorská...zrovna se ubytovaval v GH Bohemia...s kočkou...normalni dovo pres svatky a ne zadny testovani jak pisou na iDnesu
lajf dojmy je to malinkaty jak hracka ale zato hodne scifi, tim jak je to subtilni tak je to hezci nez na fotkach, zezadu trochu "prekridleny", motor vypnuty takze jestli to zni jako mixer nevim, akorat to blikalo LED diodama
lajf dojmy je to malinkaty jak hracka ale zato hodne scifi, tim jak je to subtilni tak je to hezci nez na fotkach, zezadu trochu "prekridleny", motor vypnuty takze jestli to zni jako mixer nevim, akorat to blikalo LED diodama
No co by...Pablos píše:A co E46? E92? E60? E82? (...)beaumont píše:Jo, řekl bych s náskokem nejhezčí Bavorák za posledních 20 let (no, možná spolu s i8).pavproch píše:a) 4er v m-paketu je naživo vzhledově fakt booooožííííí
E46 pěkná, zejména kupé, ale F32 se mi líbí víc. Totéž E46 sedan vs. F30 - oboje dobrý, ale nová je lepší.
E92 s M-paketem ujde, ale celkově nic moc, E60 je IMHO nestvůrný beztvarý hnus (sorry Arnie) a E82 se mi taky vůbec nelíbí, i když takový intenzivní odpor jako k E60 nebo E65 k ní necítím.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!