Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
volám o pomoc - Rožnov péR a okolí....
ježíškovi sa moc nepodařilo doladit technické detaily - zatímco do monitoru lze zastrčit jen a pouze VGA nebo DVI, do PC zase enem HDMI.... nemáte někdo patřičnou redukci/kabel VGA-HDMI nebo DVI-HDMI? (délka stačí i jen 20cm....)
(PS: já bych to i klidně do sedumadvacátýho vydržel, ale.... znáte to....)
ježíškovi sa moc nepodařilo doladit technické detaily - zatímco do monitoru lze zastrčit jen a pouze VGA nebo DVI, do PC zase enem HDMI.... nemáte někdo patřičnou redukci/kabel VGA-HDMI nebo DVI-HDMI? (délka stačí i jen 20cm....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Je to formalita. My se to učili tak, že to C je součinitel aerodynamické síly obecně. A podle toho co k tomu přidáš, tak na to to platí. Takže Cd je jako drag=odpor. CL je jako lift=vztlak, tohle se používá u letadel. To X tam může být za osu, ke které se vztahuje.pavproch píše:kurnik šopa.... dofčíl sem žil v přesvědčení, že koeficient odporu vzduchu je Cx.... a jednotka svítivosti Cd (kandela).... tak proč sa v nešním představení nového C-medvěda píše, že má nejmenší odpor vzduchu ve třídě Cd=0.24 ?
Furt je to to samé, bezrozměrné C a pro výpočet síly by si použil ten samý vzorec. Akorát k patřičné, síle patřičné C.
Redukce VGA-HDMI neni, protoze je to jen analogovy versus jen digitalni vystup. Kup si rovnou kabel ktery ma na jedne strane HDMI, na druhe DVI, to je nejcistsi reseni.pavproch píše:volám o pomoc - Rožnov péR a okolí....
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
jo to už sem se taky dozvěděl a už i mám... od kolegy v práci... ale i tak dík
Ahoj lidi. Potreboval bych to trochu ozrejmit jednu vec. Pred par lety jsem koupil auto pritelkyni na leasing, ktery jsem uz splatil.V kupni smlouve je napsana ona jako vlastnik vozidla..Platil jsem povinny ruceni, vsechny splatky, vse jak ma byt ona nezaplatila ani korunu a jen si vozila zadek.. Je ona vlastnikem vozidla i kdyz nezaplatila ani korunu za splatky, povnny ruceni atd.? A je mozny se neak domoci toho auta kdyz bych prokazal treba dokladama ze jsem to auto zaplatil, nebo to nehraje zadnou roli, pri pripadnym soudnim sporu... Dik.. I kdyz asi tady jsem ted za blbce ja
Oficiálním vlastníkem auta je ona, no pokud máš všechny spisy, že to vše šlo z tvojí kapsy, tak soud může udělat 3 věci:
- manželka ti to bude muset splatit
- soud dá auto tobě
- vysere se na tebe, nechal ses oškubat
Záleží na soudci.
No abych tě uklidnil, tak napíšu kámošovi, ten dělá práva tak snad odpoví brzy.
- manželka ti to bude muset splatit
- soud dá auto tobě
- vysere se na tebe, nechal ses oškubat
Záleží na soudci.
No abych tě uklidnil, tak napíšu kámošovi, ten dělá práva tak snad odpoví brzy.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Ze všech stran slyším a všude čtu spojení "obsah motoru". Je to správně? Dá se to použít? Podle mě ne, ikdyž hodně lidí nesouhlasí.
imho je to nesprávně, správně je objem ....
obsah = plocha (tj 2d)
objem = objem (čili 3d)
anebo už asi 40let žiju v bludu
obsah = plocha (tj 2d)
objem = objem (čili 3d)
anebo už asi 40let žiju v bludu
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Nekdo argumentuje tim, ze motor obsahuje urcity prostor. Dobre to nebude, trochu smysl to uz ale dava. Nicmene obsah je pouzivany opravdu hodne, a to i na webech zamerenych na auta.
je to nesmysl. obsah je mirou plochy, tedy jak spravne uvadi PP, 2D casti prostoru. proto ma taky jednotku m2.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou