Výběr ojetého auta do 300 000,- Kč
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr ojetého auta do 300 000,- Kč
no to bude nadělění...čerstvej řidičák a hned X5...můj bože! Ti lidi vůbec nemají špetku soudnosti.
Co tak nejdříve získat zkušenosti v něčem menším, oťukat se a vyjezdit. Osobně mám najeto hodně km a stejně mám z aut jako X5, Turek apod. respekt, protože to jsou velká a těžká auta, která vyžadují určitou zkušenost a odhad za volantem.
Co tak nejdříve získat zkušenosti v něčem menším, oťukat se a vyjezdit. Osobně mám najeto hodně km a stejně mám z aut jako X5, Turek apod. respekt, protože to jsou velká a těžká auta, která vyžadují určitou zkušenost a odhad za volantem.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 16 pro 22:24, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dyk to má éespé, ábées, ébédé a další pomahače, tak co se může stát. Fyzika mě nezajímá
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
Myslím že nejlepší léčbou na velké SUV jsou parkovací domy a podzemní garáže
2.9T RWD
-
- Spolujezdec
Všem děkuji za názory. Vzhledem k tomu, že mě chce táta mít v bezpečí, tak pro něj to suv asi nejlepší volba. Mě by ten trojkový bavorák stačil, je to takový akorát podle mě. Ale když suv, tak bych asi chtěla nejraději volvo xc90. Nebudu jezdit jen po městě, hory mám ráda, takže možná i to suv využiji. A budeme s přítelem jezdit i na chalupu a tak. Ještě vůbec nevím, je to ještě daleko, a hlavně taky musím odmaturovat, jinak mám útrum..
-
- Spolujezdec
DrGonzo píše:Jestli chceš zůstat u velkých SUV, tak asi XC90 nebude špatná volba, kor když už vypadá x let pořád skoro stejně, tak ani nebude zvenku tolik znát, že je to starej kousek . Ještě mě napadl Touareg. Obecně ale bych asi do SUV týhle kategorie v týhle ceně nešel, budou to už trochu oježděný vrány. BMW 3 by mohla bejt fajn volba; Golf klasika, kterou bys nic nezkazila.
přítelův táta má Volvo XC90 rok výroby 2004 a má ho v suprovým stavu. Ale je to kus od kusu. Chce to pořádně vybrat.
-
- Spolujezdec
Vy se možná bojíte, ale proč většina protekčních dětí, které mají bohaté rodiče, jezdí ve velkých suv a nebo v silných autech? Já pochybuji, že ti co mají peníze, tak jsou v 18 letech zkušenější než ti co nejsou tolik bohatí. Asi ne, že? A navíc vím, jak dopadají mladí řidiči v malých autech. Radši nabourám ve velkém autě a vylezu a oklepu se, než se zabít v něčem malém.řidičBOB píše:no to bude nadělění...čerstvej řidičák a hned X5...můj bože! Ti lidi vůbec nemají špetku soudnosti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší je nebourat! A k tomu nepomůže auto, ale zkušenosti. Chápu, že tomu nerozumíš - já jsem byl asi v 18ti stejný...ale to byla jiná doba.
Znám i 18ti leté cucáky, co rozmetali auto za x mega na sračky...auto, na které neměli zkušenosti. To ale není chyba oněch 18ti letých, ale těch, co je do takového auta posadí. Většinou si to uvědomí ale až na dušičky, když jdou na hřbitov zapálit svíčku.
BTW: solidní omyl je i ten, že XC90 z roku klacka je bezpečnější auto než 3er nebo A3 dnešního data. Ono ani tak nejde o velikost, ale o deformační zóny. A tohle rok od roku prochází velkou evolucí. Stačí se kouknout na nějaké testy čínských SUV a je jasno.
Ne vše, co je velké, je taky dobré
Znám i 18ti leté cucáky, co rozmetali auto za x mega na sračky...auto, na které neměli zkušenosti. To ale není chyba oněch 18ti letých, ale těch, co je do takového auta posadí. Většinou si to uvědomí ale až na dušičky, když jdou na hřbitov zapálit svíčku.
BTW: solidní omyl je i ten, že XC90 z roku klacka je bezpečnější auto než 3er nebo A3 dnešního data. Ono ani tak nejde o velikost, ale o deformační zóny. A tohle rok od roku prochází velkou evolucí. Stačí se kouknout na nějaké testy čínských SUV a je jasno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Spolujezdec
když už nabourám, tak rozhodně dopadnu líp v xc90 než třeba v a3. stačí se podívat na crashtesty xc90 z letošního roku, kdy dopadlo nejlépe a to už je staré několik let! o bezpečnosti volva asi nebudu diskutovat. a volvo, to které bych si koupila, je ještě vyráběné ve Švédsku, nikoliv v Číně. Netvrdím, že všechna suv jsou bezpečná, to samozřejmě.řidičBOB píše:nejlepší je nebourat! A k tomu nepomůže auto, ale zkušenosti. Chápu, že tomu nerozumíš - já jsem byl asi v 18ti stejný...ale to byla jiná doba.
Za 300000 Kč bych se vykašlal na ojetinu a koupil nové auto. Vždyť za tuhle cenu už je skoro VW Golf, jinak v pohodě Polo, Škoda Fabia a Rapid, Seat Ibiza, Toledo a možná by se našel i Leon. Pak Korejci jako Ceed, i30... A pokud záleží na bezpečnosti, tak tady bude jistota nebouraného auta se všemi funkčními airbagy, pod 6 už by v téhle ceně nemělo být žádné auto, ESP je standard. A s menším autem se bude lépe parkovat než s X5.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Michas hrusky s jabkami. Ja nikde nepsal, ze Volvo se nyni vyrabi v Cine. Ja psal, ze cinske automobilky vyrabeji velka SUV, ktere v testech propadaji. Volvo XC90 muze byt bezpecne jak chce, ale koncepcne je to 15 let stare auto a proti dnesnim je zastarale i po strance bezpecnosti konkurovat proste nemuze.
Ale asi se v tom vyznas lip
Ale asi se v tom vyznas lip
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 19 pro 08:21, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time