Vybirame bicykl
Re: Vybirame bicykl
a ne? ja sem v tom nevyznam ale ted mi nekdo nabizi jety kolo ale v super stavu a sou tam hydraulicky kotoucovky a ja sem prave takovej rekreacni jezdec :hm
je to zbytocnost ale ked uz je to tam, co s tym
mi je jedno co na tom kole bude, ja chci jezdit, MI chci u vzhledu, preci jenom at to i vypada, ale kotuce, tlumice apod. to tam mit nemusim
Problém je trochu jiný. Pokud kotoučovky používáš na "takové to domácí ježdění", tak se změní povrch destiček a přestává to brzdit a desky se začnou drolit... Destičky je potřeba jednou za čas pořádně prohřát. (Sjezd, opakované brždění z 50) pak brzdí super. Pokud budeš jezdit po městě do Hospody, nebude to brzdit moc dobře.
Netvrdím že všechny desky, ale sám mám asi 4. a chovají se všechny stejně.
2.9T RWD
no ty ses tu pres ty technicke veci, tak ti budeme verit. Chudaci miliony tech, co to maji jen na to pojezdenicko a nikdy poradne nebrzdili. Za jak dlouho se to rozpadne ty kotoucaky?HondaMan píše:Problém je trochu jiný. Pokud kotoučovky používáš na "takové to domácí ježdění", tak se změní povrch destiček a přestává to brzdit a desky se začnou drolit... Destičky je potřeba jednou za čas pořádně prohřát. (Sjezd, opakované brždění z 50) pak brzdí super. Pokud budeš jezdit po městě do Hospody, nebude to brzdit moc dobře.
no uz si kupil ten kellys?
cekam az mi jej nejaky odbornik schvali
a kolik palcu si mam vzit?