VZKAZY
Re: VZKAZY
Brzdič levejch pruhů.pavproch píše:píííííča přažská ..... bíý merc sprinter 3AS xxxx před chvílí na R10 od Turnova do LB... jedu v rychlým jen velmi lehce nad limit (bo mokro, mha tak....), předjíždím dva kamijony a zezadu sa ten pííííčus přiřítil, vletěl mi až do kufru (no chybělo tak 10cm), problikal, protroubil a ještě, když sem konečně minul ty kamjony a uhnul mu, si ukázal na čelo ..... píčus jeden debilní....
TSs
Někteří nemají vyblikávání rádi asi už z podstaty. V poslední době se mi 2x stalo, že jsem na někoho, zbytečně jedoucího vlevo blikal, uhnul, ovšem odměnou mi byly gesta, nebo fakáč a blikání cca 5s zezadu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zhasínejte v kolonách zadní mlhovky!
Předpokládám že je to tu mnohokrát, ale opakování matka moudrosti:
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
kdyby jen v kolonach, i ve mestech prosim. proste pokazde, kdyz za prdeli nekoho mate.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No, zvaž to.pavproch píše:mám zajít vrátit papíry?
Zrovna minulej tejden sem se setkal s tim, že moje vyblikávání bylo ignorovaný, doplnil sem to troubenim a stejně nic. Prostě cca 100 - 150m před náma bylo auto v pravym, jedoucí trochu pomalejš, tak se kokůtek odmítnul na těch pár vteřin, co bych ho předjížděl, uklidit a musel ho předject. To se mi stalo poprvý, tenhle nereagoval vůbec nijak.M.Z. píše:Někteří nemají vyblikávání rádi asi už z podstaty. V poslední době se mi 2x stalo, že jsem na někoho, zbytečně jedoucího vlevo blikal, uhnul, ovšem odměnou mi byly gesta, nebo fakáč a blikání cca 5s zezadu.
Chtělo by to xenony a drsnější masku.
TSs
- GeneHawkins
- Letec
Re: Zhasínejte v kolonách zadní mlhovky!
Co mají zadní mlhovky společného s kolonou?Jenyk píše:Předpokládám že je to tu mnohokrát, ale opakování matka moudrosti: Zhasínejte v kolonách zadní mlhovky!
Když není mlha (nebo sněžení nebo hustý déšť...), tak je nesmíš mít, když je, tak musíš.
ohleduplnost ti nic nerika?
Autoforum.cz
- GeneHawkins
- Letec
Říká. A co má co ohleduplnost společného s dodržováním či porušováním zákona?mmira píše:ohleduplnost ti nic nerika?