Právní poradna
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právní poradna
Tos mne pobavil! Přicmrdávač někde na provinční MP, který ještě navíc ani nesmí vykonávat činnost strážníka, má znalosti z praxe
BTW: kdy nám už prozradíš, za jakou čárku jsi byl odejit od PČR?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Čárkový systém funguje i na státním zastupitelství i na soudu.Zajda píše:Třesme se všichni, policajti potřebují dělat čárky.
a když je to auto kradená, musí se to hlásit? pak ho zabaví, tak přece nikdo o svý auto nechce přijít, když ho zaplatil...
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To už tak bývá, riziko obchodu, občas je prostě obchod prodělečný. Tak ale můžeš přece odstoupit od smlouvy a žádat vrácení peněz. To že vydáš odcizené vozidlo policii, přece nic nemění na tvém právu na odstoupení od smlouvy.
prosim o radu jestli jde nějak dokázat, kdo stočil tachometr. moje nová přítelkyně má golfa, kterýho si koupila cca před rokem - jako ženská, bez nějakýho ověření, prostě se jí líbilo. pořád se na tom něco sypalo, furt byla v servise, tak se mi to nezdálo, zkontroloval jsem vin a je stočený skoro o 100 tisíc. bazar od toho dává ruce pryč, nechce s tim nic mít, že to udělal předchozí majitel a že nemají povinnost ověřovat kilometry - navíc, když si vzpomeneme po roce. jde s tím něco dělat?
stočit o dalších 100kkm a výhodně prodat do aaaáček ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no ale kdyby jim na to někxod přišel, tak by z toho byl pěknej průšvih! příště kontrolovat před než po, to už s tím asi nic nenaděláte...pavproch píše:stočit o dalších 100kkm a výhodně prodat do aaaáček ....
jasně, já to vím, vinko kontroluju vždycky. ale tohle si kupovala přítelkyně v době, kdy sme se ještě neznali a ona o nějakým vin kódu nebo stáčení nic neví. proto to teď musíme řešit, jestli náhodou nemáte někdo podobnou zkušenost s něčim takovym. nebo jestli už to ani nemá smyslpomeranc píše: no ale kdyby jim na to někxod přišel, tak by z toho byl pěknej průšvih! příště kontrolovat před než po, to už s tím asi nic nenaděláte...
nevím, kam to dát, tak to dám semdle
Může traktor na 4proudovou silnici pro motorová vozidla?
A hned si i odpovím: imho nemůže....
Sem neska jeden potkal - samozřejmě za horizontem - on 30, já kilopade... naštěstí byl rychlý pruh volný... a na kouli měl pověšenej obrovskou cisternu hownocucu a ještě z něj odkapávala močůffka.... dybych ho zezadu trefil, to by nejen bolelo, ale ještě by i hrozila infekce....
Může traktor na 4proudovou silnici pro motorová vozidla?
A hned si i odpovím: imho nemůže....
Sem neska jeden potkal - samozřejmě za horizontem - on 30, já kilopade... naštěstí byl rychlý pruh volný... a na kouli měl pověšenej obrovskou cisternu hownocucu a ještě z něj odkapávala močůffka.... dybych ho zezadu trefil, to by nejen bolelo, ale ještě by i hrozila infekce....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- GeneHawkins
- Letec
Na silnici pro motorová vozidla (tedy na silnici takto označenou dopravní značkou bez ohledu na počet pruhů) smí jen pokud má konstrukční rychlost nejméně 80 km/hod a této rychlosti může na rovině dosáhnout. V takovém případě ovšem nemůže jet o své libovůli 30, protože by se jednalo o bezdůvodně pomalou jízdu.