Dilema !!!

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Dallen
Mistr volantu

Re: Dilema !!!

Příspěvek od Dallen »

Valmonte píše: Holt pro mence jenom nemce... Resp. Koncern .....
Vtom pripade to chapu, tak hodne stesti stim utrpenim ;) :D
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Řekl bych, žes vybral dobře, škoda toho RS. Byl jsi se v tom svézt?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

retron píše:
retron píše:a co (Passat) CC? to se tam cenove nevleze? koncern splnis, kysely ksichty taky pze vuci obyc passatu je i peknej, 2.0 dehet to ma ikdyz se sere a do premiovky to pošilhává.
edit: aha tak sorry nevleze ab 33.475,00 €
edit 2: pises bez dane tak to by se tam vlezt mohlo...pak bych to teda asi neresil, auto o tridu ne-li dve jinde

tak zalezi na prioritach, ale jestli nejsi taxikar nebo nejezdis sluzebne do Skandinavie tak bych radsi webasto oželel ve prospech lepsiho auta
Mas pravdu, ale znas to, kazdy ma jine priority a toto je pro me velmi dulezite....nic nenavidim vic, nez studene auto pod snehem na sidlisti....holt, kazdy to mame jinak :)
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

Dallen píše:Insigna je celkem velkej pruser :)

Nova M6. Combi 2.2 nafta s automatem, webasto si najdi ve vybave a do tech 30t.E se to cca vleze.
A porovnani s OIII nebo SIIfl je to krasne auto.
Insignia plni vse co chci, jen to proste neni auto pro mne.... Ropak ma kulturu behu jak Zetor a uvnitr je to takovy...no proste nic pro me :)
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

M.Z. píše:Řekl bych, žes vybral dobře, škoda toho RS. Byl jsi se v tom svézt?
No prave jeste nebyl....chystam se zitra, at to muzu nadobro rozseknout. S tou RS mas pravdu, ale to co ma RS navic proti Elegance nejsou veci, na kterych mi az tak zalezi.... Prakticky pouze vyssi vykon a to v beznem provozu jen tezko ocenim... Kazdopadne uprimne dekuji za pomoc s vyberem!!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

S tím topením to plně chápu, taky jsem to měl v každém autě (a to nebydlím v paneláku), až u 1er jsem narazil, protože pro můj model se nenabízí.
Na druhou stranu musím říct, že náběh topení je naprosto úžasný, takže do 5 minut od nastartování je v autě teplíčko.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

M.Z. píše:S tím topením to plně chápu, taky jsem to měl v každém autě (a to nebydlím v paneláku), až u 1er jsem narazil, protože pro můj model se nenabízí.
Na druhou stranu musím říct, že náběh topení je naprosto úžasný, takže do 5 minut od nastartování je v autě teplíčko.
Ja mel vlastne vzdy jen koncern...Octavia,passat,Superb...pokazde v rope a ten nabeh byl priserne dlouhy. Jasne, ze benzin je jine kafe :) Vsiml jsem si ale, ze koncern montuje neco , rika tomu teplovzdusne,nebo elektricke topeni a podle nich to ma markantne urychlit ohrev.....kazdopadne neni nad to si nastavit cas a prijit k teplemu autu a jeste k tomu bez snehu a ledu:o)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

fuj, změkčilci!

ňa by ježdění autem v zimě bez škrabání, zmrzlých pracek a zmrzlé prdele vážně nebavilo.... a to myslím vážně...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

@Valmante: No koncern, objevi objevene a bude tomu rikat zazrak a vsichni jim to budou zrat. Tuhle ficuru meli JTD uz nekdy pred 13 lety..
Nehledej za tim nic nez topnej (odporovej) drat v okruhu chladici kapaliny. Zadnou velkou ucinost to nema, spise se to hodi kdy studene auto stoji v kolone (na volnobeh).
Nějaké slušné 3er se do 30t.E nevleze?

@pp: Popřál bych ti dřevěnej volant, to jsou teprve zmrzlé ruce :D
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Nevím jak menší modely, ale Sharan a T5 používá přihřívač, což je normální topné těleso se spalovací komorou, které se dá relativně snadno předělat na nezávislé topení.
Účinnost je dobrá.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět