Vtom pripade to chapu, tak hodne stesti stim utrpenimValmonte píše: Holt pro mence jenom nemce... Resp. Koncern .....
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Vtom pripade to chapu, tak hodne stesti stim utrpenimValmonte píše: Holt pro mence jenom nemce... Resp. Koncern .....
Mas pravdu, ale znas to, kazdy ma jine priority a toto je pro me velmi dulezite....nic nenavidim vic, nez studene auto pod snehem na sidlisti....holt, kazdy to mame jinakretron píše:edit 2: pises bez dane tak to by se tam vlezt mohlo...pak bych to teda asi neresil, auto o tridu ne-li dve jinderetron píše:a co (Passat) CC? to se tam cenove nevleze? koncern splnis, kysely ksichty taky pze vuci obyc passatu je i peknej, 2.0 dehet to ma ikdyz se sere a do premiovky to pošilhává.
edit: aha tak sorry nevleze ab 33.475,00 €
tak zalezi na prioritach, ale jestli nejsi taxikar nebo nejezdis sluzebne do Skandinavie tak bych radsi webasto oželel ve prospech lepsiho auta
Insignia plni vse co chci, jen to proste neni auto pro mne.... Ropak ma kulturu behu jak Zetor a uvnitr je to takovy...no proste nic pro meDallen píše:Insigna je celkem velkej pruser
Nova M6. Combi 2.2 nafta s automatem, webasto si najdi ve vybave a do tech 30t.E se to cca vleze.
A porovnani s OIII nebo SIIfl je to krasne auto.
No prave jeste nebyl....chystam se zitra, at to muzu nadobro rozseknout. S tou RS mas pravdu, ale to co ma RS navic proti Elegance nejsou veci, na kterych mi az tak zalezi.... Prakticky pouze vyssi vykon a to v beznem provozu jen tezko ocenim... Kazdopadne uprimne dekuji za pomoc s vyberem!!M.Z. píše:Řekl bych, žes vybral dobře, škoda toho RS. Byl jsi se v tom svézt?
Ja mel vlastne vzdy jen koncern...Octavia,passat,Superb...pokazde v rope a ten nabeh byl priserne dlouhy. Jasne, ze benzin je jine kafeM.Z. píše:S tím topením to plně chápu, taky jsem to měl v každém autě (a to nebydlím v paneláku), až u 1er jsem narazil, protože pro můj model se nenabízí.
Na druhou stranu musím říct, že náběh topení je naprosto úžasný, takže do 5 minut od nastartování je v autě teplíčko.