BMW Divize
Re: BMW Divize
jj, 1-2 jde hladčeji...
ee, brzda de normálně.... to bude těma nohama... levou mám prostě levou, no...
ee, brzda de normálně.... to bude těma nohama... levou mám prostě levou, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Maly rychlodotaz...to vsetky Z4 E85 (okrem M) maju EPAS - elektricky posilovac? Ma tu s nou niekto nejake skusenosti?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Pravda vyděsí
takove inzeraty me vzdy pobavi. pry ekluzivni stav. staci mrknout na tu osoupanou radicku a tak nejak zacinam tusit, ze ve stejnem stavu bude podvozek. ale treba ne....
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
hm.. no jo a jak to poznám, když s tímhle modelem mám najeto dohromady tak 20km?
PP: jak vypadá tvoje řadička po podobné porci kilometrů?
PP: jak vypadá tvoje řadička po podobné porci kilometrů?
Pravda vyděsí
je to jednoduche. to auto je na 18" a pokud jezdilo na RFT, je celkem jasne, ze podvozek uz to bude mit za sebou. to neznamena, ze by to nejezdilo, ale akusticky, komfortem a samozrejme jizdne uz to nebude ono. mam trochu obavy, ze pokud to opravdu celou dobu jezdilo na rft, polorozpadla bude i palubovka.
chce to projet a poslouchat rachoty od podvozku. nemelo by se ozyvat vubec nic, zadne klepani, cvakani....
chce to projet a poslouchat rachoty od podvozku. nemelo by se ozyvat vubec nic, zadne klepani, cvakani....
Autoforum.cz
@brus: řadička jako nová.... akorát fčíl sem si ji pobryndal pomerančem... sedím v autě na služebce, tlačím do hlavy a datluju maily...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To uz je FL? Zadne svetla ma este pred FL. Inak mam +- 75k km a radiacu paku mam trochu vysuchanu ale ani zdaleka nie tak ako na fotke.
co s téma radickama delate? Ja ji mam 215k km a stále jako nova
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW