Výběr uplného střepu do města
-
- Autoškolák
Re: Výběr uplného střepu do města
Co takhle Suzuki Swift? Do 20k se dá sehnat relativně pěknej kus a do města je to dobrý auto. Sice litrovej motůrek většinou, ale jenom 750kg a k tomu malá pojistka daná malým objemem.
Jednoznačně punto, na to jak to auto vypada a kolik stoji je to i trosku zabavne.
Navic dily na to jsou za uplne neskutecne levne penize. Kousek s LPG se da do 20t. docela lehce poridit a naklady na provoz pak jsou skutecne minimalni.
Taky mam neco takoveho v planu poridit.
Navic dily na to jsou za uplne neskutecne levne penize. Kousek s LPG se da do 20t. docela lehce poridit a naklady na provoz pak jsou skutecne minimalni.
Taky mam neco takoveho v planu poridit.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Pokud je to ciste na popojizdeni po meste, doporucuju podivat se po Fiatu Seicento. Do 20k se da sehnat ne moc stary a celkem zachovaly kus. I s motorem 0,9i je auto pouzitelne, navic bude nizka pojistka..
Upřímně to Punto mě celkem zaujalo, nejsou podle fotek na bazarech v uplně havarijním stavu a v rámci možností se na to dá i koukat . http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/ ... oFrom=list Něco podobnýho by se mi asi líbilo, dá se věřit těm 5 litrům ?
Možná mám zlý monitor, ale barva LP blatníku se mi zdá matnější než zbytku auta. Ale třeba to bylo jen zmuchlané na parkálu u Kauflandu.
kdyz punto, tak jedine 1,2 s 60 konma. Spotreba miziva a hlavne ten motor je neznicitelnej.
taktak, mám tentýž motor v pindici...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
@vk: neda se u auta za 13t. cekat, ze bude top lestenka. Ani o stavu to moc nevypomina. Ja treba mel facko taky cele flekate bo sem menil co uz rezli a odstin nikdy netrefis (barvou z baumaxu )
AR166V6, F850 Special