NEUVĚŘITELNÉ U Š FELICIA

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
Smolař
Dítě v autě

NEUVĚŘITELNÉ U Š FELICIA

Příspěvek od Smolař »

Vážení ! Najde se někdo, kdo má v rodině , nebo ví z okolí o šikovném odborníkovi automechanikovi s dlouholetou praxi staré školy, který po vzájemným kontaktu pomocí meilu bude ochotný poradit, jak konečně zprovoznit Š – FELICIA 1,3 – má najeto pouze 8 000 km. Jsem nechodící, proto auto nutně potřebuji. Auto nelze provozovat poté, co bylo přistaveno do servisu v bezvadném stavu na plánovanou TK. Od té doby nejezdí a v servisu po preventivní kontrole si údajně neví rady. Netoužím po vulgárních blábolech mladíků, kteří se potřebují jen zabavit. Děkuji.
Brus
Letec

Re: NEUVĚŘITELNÉ U Š FELICIA

Příspěvek od Brus »

Pokud auto nutně potřebuješ, tak ho někde nechej opravit. Mailem se auta neopravují. Zrovna tohle auto musí opravit každý. dává/nedává benzín, háže/neháže jiskru. oboje jde zkontrolovat poměrně snadno.
Pravda vyděsí
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Sice nejsem odborník automechanik s dlouholetou praxi ze staré školy, ale taky nejsem mladík a jednu Felicii jsem léta měl. Ono by to třeba chtělo popsat, co to auto dělá, respektive nedělá....ono stačí třebas jen povytáhnutý konektor na Hallově snímači a nenastartuješ to ani za boha :) A takovejch možností jak již zmínil kolega Brus je tam povícero....
Niko nadžanel ko kerdža
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

jo to jsem právě nezminoval, protože neříká, jestli to je mpi nebo ještě jenobod. Zrovna to čidlo polohy klikové hřídele u mpi je oblíbené :-)
Pravda vyděsí
zabza
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabza »

Smolař píše:Vážení ! Najde se někdo, kdo má v rodině , nebo ví z okolí o šikovném odborníkovi automechanikovi s dlouholetou praxi staré školy, který po vzájemným kontaktu pomocí meilu bude ochotný poradit, jak konečně zprovoznit Š – FELICIA 1,3 – má najeto pouze 8 000 km. Jsem nechodící, proto auto nutně potřebuji. Auto nelze provozovat poté, co bylo přistaveno do servisu v bezvadném stavu na plánovanou TK. Od té doby nejezdí a v servisu po preventivní kontrole si údajně neví rady. Netoužím po vulgárních blábolech mladíků, kteří se potřebují jen zabavit. Děkuji.
Smolaři velmi rád bych vám někoho doporučil, ale po emailu opravovat auto - no nevím. Možná by bylo lepší, kdybyste požádal o pomoc automechanika, který by se na auto podíval přímo na místě. Pokud je už ale vůz v servisu a neví si tam s ním rady...Zkuste napsat z jakého jste města, možná pak najdete někoho, kdo vám pomůže. Také doporučuji napsat co vám v tom servisu řekli, s čím si neví rady? Co je špatně?
Žabža
Pracuji v https://www.autopujcovnavpraze.cz/ a auta prostě miluju.
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Dám ti takovou radu. Napiš to sem:
http://www.feliciaklub.cz/forum/
, je tam hromada ochotných členů z celé ČR a nejednou se mi stalo, že někdo dokonce dojel, aby moji feldu pomohl znovu donutit žít ;).
Odpovědět