BMW Divize
Re: BMW Divize
Ahoj,
neměl jste někdo možnost porovnat F30/31/32 s klasickým vs. s adaptivním podvozkem? Všechny předváděčky které jsem zatím viděl měly adaptivní m-podvozek, tak by mě zajímalo jak se auto chová na standardním, od někoho zkušenějšího...
Díky...
neměl jste někdo možnost porovnat F30/31/32 s klasickým vs. s adaptivním podvozkem? Všechny předváděčky které jsem zatím viděl měly adaptivní m-podvozek, tak by mě zajímalo jak se auto chová na standardním, od někoho zkušenějšího...
Díky...
Standardní podvozek je vyměklý až běda. To, co E46 MPII a E30 MPII dávají levou zadní, tam F30 lítá přes celou silnici jak to změkčili kvůli runflatům. Nápravy i vyvážení auta jsou super, ale odpružení díky runflatům fakt nevychytali. Na náročnější okresku si dovedu představit běžná 18" kola s nějakým dobrým klasickým podvozkem od H&R, Koni nebo Bilsteinu a bude to fungovat jako každé dobré starší BMW. Ještě by teda bylo třeba poladit motor aby nepadaly otáčky 2 vteřiny zpátky do zařaditelné výše a byl bych spokojen, 320d jede zhruba stejně jako dvanáct let staré 330d
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
myslis ten prehoz z prodysneho sustaku, ktery ma branit usazovani prachu?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Přesně ten. Laku nějakej ten prach co na to napadá za zimu nevadí. Ale ten šusťák na čisté auto nedáš nikdy (+samotná čistota šusťáku). A pokud do té garáže někdy chodíš tak "průvan" udělá svoje.
Je to sice oblíbené, ale né moc ku prospěchu věci.
Je to sice oblíbené, ale né moc ku prospěchu věci.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
prave, ze nechodim. ted jsem ji zavrel, na jare otevru. mezi tim tam pojedu tak 2x.
na kastli se to nehybe, nema duvod. chapu, co muze hrozit, ale nechava me to klidnym .
na kastli se to nehybe, nema duvod. chapu, co muze hrozit, ale nechava me to klidnym .
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ako som pred mesiacom pisal...
PU - Powerflex, alebo Strongflex, alebo nieco ineho? Tvrdost?
Gumu - origo, alebo meyle, alebo nieco ineho?
Jedna sa o zadne ulozenie predneho ramena, silentbloky predneho stabiku a silentbloky zadneho stabiku.
Diky moc, za kazdu radu som vdacny. Predbezne som nakloneny na Strongflex Red (tvrdost 80 ShA)...
...tak sa chcem opytat co tam teda dat.Snowman000 píše:...idu na kontrolu komplet napravy a pravdepodobne budu nove powerflex ulozenia a silentbloky ...
PU - Powerflex, alebo Strongflex, alebo nieco ineho? Tvrdost?
Gumu - origo, alebo meyle, alebo nieco ineho?
Jedna sa o zadne ulozenie predneho ramena, silentbloky predneho stabiku a silentbloky zadneho stabiku.
Diky moc, za kazdu radu som vdacny. Predbezne som nakloneny na Strongflex Red (tvrdost 80 ShA)...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
neska sem měl názornou ukázku rozdílu R6 a V8.... sem jel za 750i (F01) skrz obec (ne)předpisových 60, u cedule konec obce na to šlápnul, já to čekal, měl sem tam za 2, plnej a ..... on udělal frnk a byl pryč....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to vis, to jsou ta dve turba
Autoforum.cz
njn...
750i F01
750i F01
330ix e9160-100 km/h through gears = 2.6(sec)
60-100 km/h through gears = 3.7(sec)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.