A nejsi i Ty tím, kdo velké auto "potřebuje"? Kdo vozí asi 10 párů lyží, horská kola, několik lidí s bagáží na půl roku... a pořád mu to nestačí a na velký kombík montuje "velrybu"?
Podobné srovnání na mě teď vyskočilo na vedlejším foru.
autor: vavris
Navíc se na větší auta spotřebuje víc drahocenného materiálu a energie. Měl by to Brusel zatrhnout, znormalizovat velikost aut pro potřeby zodpovědného ekoeuroobčana a nadměrná vozidla by měl zatížit daní z prostoru a luxusu, popřípadě pokutovat rovnou automobilky, aby se nezodpovědnému chování zabránilo hned u zdroje.
@Honza: já to myslel jinak, ale taky jako výtku k bruselu: že za to nafukování může (častečně) i brusel nařizováním větší bezpečnosti, větších deformačních zón atd...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nějak otáčíš, já tušil, že tě při pondělku nastartuju. Za tohle Brusel (zcela vyjímečně) nemůže, kup si místo Golfa Polo. A pokud to furt bude větší než Golf I, můžeš zkusit VW UP!
soudruzi ve Wlkohradu někde udělali chybu.... caddík má nalítáno 40 tis km za rok a půl, terénem nikde nejezdí, pöuze po těch našich tankodromech a odešly (naráz a rychle) tyčky stabilizátorů na obou stranách př. nápravy (na hrbech to tluče jak žebřiňák) ... du to reklamovat...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:soudruzi ve Wlkohradu někde udělali chybu.... caddík má nalítáno 40 tis km za rok a půl, terénem nikde nejezdí, pöuze po těch našich tankodromech a odešly (naráz a rychle) tyčky stabilizátorů na obou stranách př. nápravy (na hrbech to tluče jak žebřiňák) ... du to reklamovat...
To je ale spotřební materiál,tak nevím proč reklamovat.Ochází to v těhle kilometrech normálně.Nejlevnější kosti stojí 300 Kč,draží jsou za 900 Kč.teda na FI,ale u Caddy to bude podobné.Nemáš to v naftě ?