Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
byli a budeme tam jezdit pokazde, kdyz to bude jen trochu mozne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
te mně fčera přepadla otázka při pročítání mmirova testíku pažouta 5008, esli mu neprdlo v kuli a nevzal ho nach grunne hell
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jako zase vocud pocud, jo
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vy snad nie jste normalni (v tom najlepsom slova zmysle)mmira píše:byli a budeme tam jezdit pokazde, kdyz to bude jen trochu mozne.
Nepotrebujete niekedy nepotrebnu a totalne zbytocnu zataz do aut???
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Jak to vypadá s přípravou seriálu "Jak správně řídit"? Je stále aktuální nebo se na něj už zapomnělo? Osobně bych takovou příručku od zkušených pilotů uvítal, vytiskl a sešil. Za "nedlouho" jsou Vánoce, tak co třeba 24.12. uvést 1. díl, Jak jezdit na sněhu?
-
- Pan Řidič
Zdravím, neplánujete test Fiesty ST a Peugeota 208 GTi? Nejlíp "skupinový"?
Mattbaylesa: serial je napsany, chybi fotky a videa. postupne se na nich pracuje.
sofer: Ford se s nami bohuzel nebavi, takze Fiesta ST se u nas ofi cestou asi hned tak neobjevi. 208GTi uz jsme meli, ale auto nebylo technicky v poradku, takze test z toho nebude. snazime se k nemu dostat znovu.
sofer: Ford se s nami bohuzel nebavi, takze Fiesta ST se u nas ofi cestou asi hned tak neobjevi. 208GTi uz jsme meli, ale auto nebylo technicky v poradku, takze test z toho nebude. snazime se k nemu dostat znovu.
Autoforum.cz
jeste jedna odpoved na otazku z minulosti.EL_XEL píše:Bude test sedmičkového Golfu GTI?
VW bohuzel ma z nasich testu strach, auto nam slibili a pak to odvolali.
Autoforum.cz
-
- Pan Řidič
mmira: Aha, díky za odpověď. Testů Fiesty ST a 208 GTi jsem přečetl/viděl povícero, a ač věřím, že ST je velmi podařenej prcek, z těch testů jsem právě nabyl dojmu, že Ford jednoduše "maže" víc, než Peugeot. Našel jsem si na autoforu vaše "první dojmy" z GTi, kde autor pochvaluje příjemně krátkou převodovku, pak se ve srovnávacím testu (myslím, že) Speedu dočtu, že dynamiku Peugeotu sráží dlouhá převodovka.
Poslední kapka byl několik týdnů starý Fifth Gear, kde Needell proháněl obě auta na okruhu a Fiestu "vodil" naprosto samozřejmě, v Peugeotu naopak v olbřímích nedotáčivých smycích proplužil půl okruhu, tvářil se u toho, jak kdyby sednul na dildo a celkově to na mě působilo, jako že jede stylem největšího neumětela "pro kamery". Nějaký rozdíl tam asi bude, nemám důvod zpochybňovat kvality Forda, ale nějak se mi nechce věřit, že je to taková propast mezi bezchybnou nirvánou a totální katastrofou...
Poslední kapka byl několik týdnů starý Fifth Gear, kde Needell proháněl obě auta na okruhu a Fiestu "vodil" naprosto samozřejmě, v Peugeotu naopak v olbřímích nedotáčivých smycích proplužil půl okruhu, tvářil se u toho, jak kdyby sednul na dildo a celkově to na mě působilo, jako že jede stylem největšího neumětela "pro kamery". Nějaký rozdíl tam asi bude, nemám důvod zpochybňovat kvality Forda, ale nějak se mi nechce věřit, že je to taková propast mezi bezchybnou nirvánou a totální katastrofou...
od kolegy, co s tim "nakopnutym" GTi jezdil, jsem se dozvedel, ze to bohuzel neni jen prekarosovane RCZ. nadseni z nej citit rozhodne neslo.
sam bych se s FiST rad svezl, ale jak zmineno vyse, oficialni cestou se k ni asi nedostanu.
sam bych se s FiST rad svezl, ale jak zmineno vyse, oficialni cestou se k ni asi nedostanu.
Autoforum.cz