Ahojte,
na sauto.cz byl jeden inzerát, bmw řady 1, rok 2009, jen za 156 000 Kč. Asi něco kradeného podle mě, ale přesto se zeptám na Váš názor. Přepošlu i mail, co mi inzerující poslal:
Zdravím,
V prílohe nájdete foto auta.
Momentálne sa nachádzam v meste Kiel, Nemecko.
Môj kamarát mi odporucil, aby som využil medzinárodnú spolocnost, ktorá je schopná Vám auto dorucit. Ja sa postarám o úhradu nákladov na prepravu, takže Vy nebudete platit žiadne poplatky alebo extra výdavky.
Prepravná spolocnost Vám auto dorucí na Vašu domácu adresu a Vy budete mat na skontrolovanie auta 5-dnovú lehotu.
Všetky papiere od auta sú v poriadku a vy si to budete môct skontrolovat, ked auto dostanete.
Táto spolocnost sa postará aj o všetky vývozné dokumenty a pomôže Vám s registráciou auta na Vaše meno. Cas dorucenia: 4 - 5 dní. Taktiež zabezpecujú záruku vrátenia tovaru a auto bude poistené.
Neviem slovenský. Ja používam prekladatel online. Ak viete, anglicky, prosím odpovedzte mi v anglictine.
Schválně jsem se v dalším mailu zeptal, jak by probíhala platba a odpověď:
Neviem, kedy budete musieť platiť za auto. Dopravná spoločnosť zašleme všetky informácie o doprave a platbe. Pošlite mi vaše celé meno, úplná adresa a telefónne číslo ísť zajtra na ne.
Díky za Vaše názory a rady
Rada ohledně koupě BMW řada 1
Re: Rada ohledně koupě BMW řada 1
Podvod, akých sú na internete stovky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Takových podvodníků je mraky, určitě nebrat. POkud vůbec existuje nějaký auto a nechtějí ti jen vybrat peníze z účtu. Realita by byla taková, že ti dovezou auto a řeknou bereš nebo jedem pryč, máme další kupce. Lidi pod tlakem většinou udělají blbost a auto vemou. A vůbec dovoz nějaký pochybný bouračky nebo stočeněny, o který nic nevíš, je nesmysl.
Jojo, díky, já to jsem dal taky z důvodu, aby si lidi dali bacha...díky za názory.
LTP80 píše:Jojo, díky, já to jsem dal taky z důvodu, aby si lidi dali bacha...díky za názory.
O tomohle by se mělo mluvit víc. Pak by si lidi dávali víc bacha. Většinou vůbec ani netušej, co všechno se může stát. už jsem slyšel mraky příběhů lidí který nalítli, ale je to pořád dokola a dokola.