atmosfericky benzin, 6 valec prosim aj nazor p. Jandu
Re: atmosfericky benzin, 6 valec prosim aj nazor p. Jandu
2.5 V6 je stále ten "osvědčený" 125kW agregát s předchozí generace Mondea?
Ano, 2.5 V6 125 kW byl pořád stejný (kromě snížení objemu z 2.544 na 2.495 při přechodu z MKII na MKIII) - ale samozřejmě skončil s minulou generací MKIII (2000-2007).
Rozdíl to je ale je otázka, kdo ten větší skutečně využije. I ten menší je "dostačující". Je to jako vždy něco za něco, nejlepší je si to vyzkoušet. Osvědčený (v podstatě ze tří předcházejících generací Mondea ) je bez uvozovek, ne vždy je to co je novější také lepší. Otázka kritérií a vkusu každého soudruha.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ten 3.0V6 se tuším dával i do nějaký Jaguárů (X-Type a S-Type?) a co si pamatuji, tak moc spolehlivý motor to nebyl...tuším, že se rád zadíral.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Správná a úplnější informace o V6 v Jaguaru X a S-type je ta, že nespolehlivost je v řidiči, který nekontroluje a nedolévá olej. V Jaguaru má tenhle Fordí motor hlavu od Coswothu. Jo a taky spolehlivý rozvod řetězem (není to koncern )
MG - radost až na kost.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já jsem zvyklý u mého V6, že když nemá volej, tak si vo něj řekne rozsvícením kontrolky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
R6 si taky rozsvítí.... v 3er sa ně rozsívitilo fčera večur, dolívat už nebudu a rovnou vyměním wolej aji s filtrem
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V třílitru je zásoba oleje kupodivu menší, než v 2,5. ST220 a jaguáry asi všechny by měly být dělané na trochu ostřejší jízdu, ale když je u třílitru oleje trochu méně (= ne po horní rysku) tak právě kvůli menší náplni hrozí, že se v ostře projetých zatáčkách olej odleje od koše čerpadla a průser je na světě. Motor se nemusí hned zadřít, jen se trochu přidře. Proto je koupě třílitru trochu riskantní.řidičBOB píše:já jsem zvyklý u mého V6, že když nemá volej, tak si vo něj řekne rozsvícením kontrolky.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, to je přesně ten problém, který jsem myslel
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pred troma mesiacmi som predaval 166 3,2, nuz je to uzasne auto a raz si ju urcite kupim. Velke a pohodlne auticko, super vybavene a tiche. Ja toto auto odporucam. Zvuk motora ci celkovy charakter na jednicku. Stale na nu myslim lenze neda sa auta iba zbierat a nepredavat tolko eur nezarabam aby som si dovolil len nakupovat Mne tam vyhovovalo vsetko, a ked trosku posliedis net mas aj nahradne diely za super ceny.
Aktualne v polsku je napredaj Thesis s 3,0 V6 co je vlastne ten isty alfa motor. Ma 110 000km a vyzera ako nova, kebyze mam teraz zvysnych 4000eur uz je moja.
Tiez je napredaj Avantime 3,0 modry, tiez v polsku a tiez kebyze mam dalsie peniaze chcem aj jeho
Zopar pekny Espace 3,5 V6 je...
406 coupe 3,0 so 96 000km je...
Omega 3,0 V6 vrajze okolo 46 000km ma...
niekolko peknych Mondeii ST v polsku je za super sumy...
Prajem vela stastia, neh najdes svoju lasku
Aktualne v polsku je napredaj Thesis s 3,0 V6 co je vlastne ten isty alfa motor. Ma 110 000km a vyzera ako nova, kebyze mam teraz zvysnych 4000eur uz je moja.
Tiez je napredaj Avantime 3,0 modry, tiez v polsku a tiez kebyze mam dalsie peniaze chcem aj jeho
Zopar pekny Espace 3,5 V6 je...
406 coupe 3,0 so 96 000km je...
Omega 3,0 V6 vrajze okolo 46 000km ma...
niekolko peknych Mondeii ST v polsku je za super sumy...
Prajem vela stastia, neh najdes svoju lasku