nemáš ten zadní nárazník nějaký polechtaný? jinak vypadá že tam mají dost sněhu v ziměBond007 píše:dnes super projížďka..
navstívil jsem místa kde jsem 5 let nebyl, abych zjistil že tudy už cesta nevede...
BMW Divize
Re: BMW Divize
@snow: asi tě zklamu.... nemal.... v létě na A92 mezi Regensburgem a Passovem (tj. dost zvlněný profil) sem měl dost velký problém s "českým" e91 330ix poFL uviset/předjet "německé" e91 320d (bez x) preFL.... od 160 až někam k 240 tacho to bylo skoro vyrovnané (měl sem jen velmi nepatrně navrch v dynamice zrychlení v přímce)..... oba sme byli v autě sami.... ovšem nemůžu vědět, esli to neměl "poštelovaný".... a nebylo to jen na jedno potkání, takle sme se přetahovali dobrých 80km
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ale snow ma starou dobrou neEuro klasiku, ty mas ecomotorpavproch píše:@snow: asi tě zklamu.... nemal.... v létě na A92 mezi Regensburgem a Passovem (tj. dost zvlněný profil) sem měl dost velký problém s "českým" e91 330ix poFL uviset/předjet "německé" e91 320d (bez x) preFL.... od 160 až někam k 240 tacho to bylo skoro vyrovnané (měl sem jen velmi nepatrně navrch v dynamice zrychlení v přímce)..... oba sme byli v autě sami.... ovšem nemůžu vědět, esli to neměl "poštelovaný".... a nebylo to jen na jedno potkání, takle sme se přetahovali dobrých 80km
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ono je to "polechtany" ze všech stran...ruzny vylety mimo trat, nedani prednosti v jizde, prulety zavejema atd na tom zanechaly svoje stopy...ale hodlam to všechno v nejbližších mesicich prevest do top stavu a v garazi to zakonzervuju spoecne s cedulkou..."takovy jsme byli.."GEQ píše:nemáš ten zadní nárazník nějaký polechtaný? jinak vypadá že tam mají dost sněhu v ziměBond007 píše:dnes super projížďka..
navstívil jsem místa kde jsem 5 let nebyl, abych zjistil že tudy už cesta nevede...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
sorry, nemyslel jsem to zle, ale nedalo mi topavproch píše:jo, já zapoměl....
ale aby si clovek na nekom na rovnym useku smlsl, chce to minimalne rozdil nejakych 50-100hp, jinak se zda ze to všechno jede podobne. Jednou jsme se nahaneli s kamaradem v 550i vs A6 4,2...na křižovatce se k nam chtěl pridat někdo s E91 R6 (dva rovny výfuky, jestli D nebo i jsem si nestihl všimnout), ale po par set metrech nam uplne zmizel
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ve zpětných zrcátkách, aby nedoslo k dezinterpretaci
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To PP: Taktiez to nebolo len raz a stale to bolo cca rovnake...ano kym som to roztocil tak mi vzdy poskocil o pol dlzky a potom uz ani o pid a od 200+ som sa zacal pooomalinky priblizovat kym som od pritulkyne nedostal jej vyhrazny pohlad
No nepoznal som ho a neviem ci to nebolo X abo AT abo pol plynu
To Bond: Diky...mám ale aj ma 7 ciest okolo zeme na krku a kolko kobyl sa stratilo po ceste netusim
No nepoznal som ho a neviem ci to nebolo X abo AT abo pol plynu
To Bond: Diky...mám ale aj ma 7 ciest okolo zeme na krku a kolko kobyl sa stratilo po ceste netusim
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
to PP: mas to rozbity nebo to mel postelovany (+nizsi vaha, + ne x). Ja s 328i dam jak 320d tak 325i (e90) i 525d (e60). 330i e46 byla o dost bliz nez si jeji majitel pral. A tobe to urcite min nepojede...
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
"stock" 328Ci e36 dám s prstem v nose.... vyzkoušeno opakovaně ve stoupání z Rožnova na Pindulu.... takže to měl asi poštelovaný
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.