Ojete sportaky - zajimave nabidky

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Odpovědět
d1.8t
Letec

Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky

Příspěvek od d1.8t »

Jelass píše:
d1.8t píše:
řazení pod volantem
. Takže ne, nebrat.
Kvůli pomalosti nebo kvůli spolehlivosti?
O automat jde až na druhém místě, celkově je to divná nabídka.

Píše roadster, na fotkách je kupé. 170kw třílitr se dával jen do roadsteru, ale jen do 11/2005. V inzerátu je 2007. VIN není k dispozici. Takže možná pro zábavu se sjet na to auto podívat kvůli ceně, ale nic od toho nečekat.
RWD
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Pokud by chtěl někdo ultimativní předokolku, v perfektním stavu (servis typer.cz) za odpovídající cenu (velmi nízká s ohledem na proinvestované peníze): http://www.sportovnivozy.cz/47532-honda ... -hostivice.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

e46 330i kabrio vytuněná do vzhledu M3 - imho pěkný tuning i když pro někoho to může být jen prachsprostý tuzink... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

to už by měl jednodušší koupit rovnou M3, ne? :D
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Ta CTR8G je super, ale jak moc tyhle upravy odstrani proklamovanou "nezabavnost" 8g proti 7g? Mas srovnani 7g proti 8g v seriove podobe?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Já jsem tohle auto neřídil, ale řídil jsem závodní 8g v Brně a nezábavný mi to auto rozhodně nepřišlo. Jediný co na tom autě bylo z mýho pohledu znát, tak trochu větší hmotnost, ale zase líp rozložená (nádrž je nízko vzadu mezi nápavou). Jinak co se týká geometrie, tak ta závodní byla nastavená dost agresivně (moje auto je proti tomu beránek). Jako všude se píše o špatné zadní nápravě, ale ta by byla to poslední co by mi na tom autě vadilo. Co je důležitý, tak to má skvělou převodovku, dokonalý točivý motor a oproti 7g taky lepší ostřejší řízení. A tohle konkrétní auto je opravdu udělaný pečlivě - stačí se podívat na spec list kolik tam je nasypáno. Pokud někdo uvažuje o upravování ctr8g, tak tady už má vše hotový a za pár peněz. Jako daily bych to teda nekupoval, páč by mi toho bylo líto :) .

Ad. srovnání sériových 7 a 8g: to se prostě se sérií nedá srovnat, tohle je ostrý závoďák na značkách. Mě třeba sériová 7g bavila, ale pouze do tý doby než jsem zkracoval převodovku a dal LSD, bez toho bych to už nechtěl. Konkrétně tyhle dvě věci z toho udělaly úplně jiný auto a v tomto případě je vše komplet.

edit: jediný co bych na tomto konkrétním autě změnil, tak bych tam dal 17" kola a pneu 235/40 (lehčí kola s lepším gripem a navíc se ještě trochu zkrátí převodovka).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

na první pohled hodně libová M5 e60.... bratru za 700 v českých...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ta alfa, kdyby se uvnitr vypucovala, by vypadala moc hezky. dokonce kuze na sedadlech vypada cajk.

za ty penize zajimava raritka
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

auto, po kterem jsem jako decko touzil. mit tak prostor, kam ho uskladnit a volne penize....

http://auto.bazos.cz/inzerat/28312694/S ... V-1984.php
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět