Politický koutek
Re: Politický koutek
potěšitelné je, že sobotka je f<!> s nějakou stabilní vládou, méně potěšitelné je, že to největší hovado ze všech dostalo až tak moc a že i žlutej sa tam dostal....
2.54% .... hurá, dyž nic jinýho, tak aspoň stát přispěje na rozvoj svodobných....
2.54% .... hurá, dyž nic jinýho, tak aspoň stát přispěje na rozvoj svodobných....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
WTF Babis skoro vyhral LOL. Nepotrebuji 3%, aby dostali prachy? U nas se volili svobodni a pirati , tak nic moc :-/
1.5% a prachy ze státu sa sypou... (teda spoň takle sem to fčera četl na d-fensovi...)
Asi mám "divný" kamarády a okruh známých, většina lidí kolem mě volila 2 a stejně mají jen 2.5%. Aspoň že dostanou nějakou tu kačku za volby, když budou mít trochu vyditelnější kampaň tak se hlasů snad najde víc...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
122.654 rozumných lidí v republice....
Mohlo to být lepčí, ale.... taky i horší... takže poděkujme si navzájem...
Mohlo to být lepčí, ale.... taky i horší... takže poděkujme si navzájem...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Z toho by uz bol slusny Libertyville
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013102401
Kazdopadne nic moc vysledky celkove...
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013102401
Kazdopadne nic moc vysledky celkove...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Trochu nepěkný slova o tom zbytku voličů , spíš 122.654 nadstandartně svobodně smýšlejících lidí. Každopádně mám z toho dobrý pocit - budou mít kačky na další kampaň (za každý hlas 100,-Kč).pavproch píše:122.654 rozumných lidí v republice....
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No u nás ve vidlákově nás bylo jen 5, vyhráli tady (jako minule) socani (tentokráte maskovaní za ANO). Některé věci holt nepochopím...
Něco mi říká, že na další volby 4 roky čekat nebudeme, takže výsledek 2,46%, vyjádřený jako 12 milionů Kč použitelných na další kampaň, je celkem dobrý příslib.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe