Při tomhle rozdílu cen těžko říct. Ale asi se na to vybodni, ono by to nebylo 100€ za tuhle výměnu, ale za každou.Olej do motora moc riesit nejak ale asi nechcem...mam zdroj na klasicky original Shell 5W40 a kazdych 10000km davat nic alebo 100ojro za olej sa mi az tak moc nechce, alebo ten rozdiel bude za to stat?
BMW Divize
Re: BMW Divize
EE Transmission 75w90 je Nanodrive pro nezávodní použití. Bral jsem ho do 120d 3l.
RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
120d zhltla az 3 litre? Mne tam pisali 1l
JJ tych cca 100 ojro ratam kazdu vymenu co je u mna cca kazdych 6 az 9 mesiacov casovo. Uvidime aky efekt to bude mat v diffe a prevodovke...
JJ tych cca 100 ojro ratam kazdu vymenu co je u mna cca kazdych 6 az 9 mesiacov casovo. Uvidime aky efekt to bude mat v diffe a prevodovke...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
U 325i e46 píšou diff 1l, převodovka 1l. A největší změna byla po výměně v motoru.
RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa tam s nimi spojim, co mi tam najlepsie pasovat bude a kolko
A to o tom motore som pocut fakt nechcel!!!
Este jednu vymenu tam teda urcite necham ten (S)hell
A to o tom motore som pocut fakt nechcel!!!
Este jednu vymenu tam teda urcite necham ten (S)hell
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
uffffff, asi po dvou měsících sem (náhodou) přišel na to, co mi v 3er "štěrká" - při každém zrychlení "hrrrk kulička po plechu dozadu", při brždění "hrrrk dopředu".... zpod sedadla spolujezdce..... sem příčinu hlesal snad 100x a nic.... až neska při vysávání.... sem zastrčil štěrbinovou hubici vysavače (2200W - snow ) do výdechu topení na nohy vpravo vzadu sedícího (pod sedačkou spolujezdce) a ejhle, přicucnul sa na ní menší vlašský ořech, který "lítal" v průduchu podle pohybu auta.... asi ty svoje děcuru budu muset přizabít....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jaxem už napsal ve vedlejším vlákně tak m4Zlik už hibernuje, před chvílí sem ho uložil k zimnímu spánku
ref baterka: dle rady na bmwklubu už mám doma zázračnou ctek nabíječku....
ale mám ještě jednu otázku - co to hodit na špalky, aspoň gumy nezhranatí.... co ale bude na 5měsíců na špalkách říkat M-adaptivní podvozek?
ref baterka: dle rady na bmwklubu už mám doma zázračnou ctek nabíječku....
ale mám ještě jednu otázku - co to hodit na špalky, aspoň gumy nezhranatí.... co ale bude na 5měsíců na špalkách říkat M-adaptivní podvozek?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Spalky ee, tlumice to nerady, to uz je lepsi koupit sjete gumy ktere se muzou ostat.
hele, mys bude stat na jednom fleku uz 4. zimu, nikdy se to na ni nepodepsalo. pravda, prvnich par km to vibruje, staci ale zahrat gumy a zmizi to. tak kliiiiiiiiiid
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tlumičum to je fuk, ale silenty sou špatné. Trošku přehusti pneu a co dva tři dny auto posuň o 15cm
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko