Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
bambus
Pan Řidič

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od bambus »

mmira píše:kolegovi za fotku zpetne dik, vubec mi nedoslo, ze jsem ji pouzil bez dovoleni. snad to nevadi.

10:52 na prvni vylet imho neni spatny cas. pamatuju, ze pri prvni navsteve jsem s 2x tak vykonym autem zajel neco kolem 10:10.
Kolega je rád, že se jeho fotka dostala na web. Mimochodem, kdo vám dělal fotky v pondělí? Jsou opravdu povedené.

Na simulátoru jsem odjel jen cca 30 kol a trochu mi to jistě pomohlo. Víc mi ale dala sobota na vodě s relativně slabým provozem. Řídit na limitu moc neumím, tak si lepší čas budu muset oddřít.

Edit: zdroj fotek jsem vygooglil:

Zde má maličkost při (naštěstí neúspěšném) pokusu o fyzickou likvidaci nejlepšího meziplynaře ve střední evropě #:-s

Obrázek
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

docela by me zajimalo, na jakych simulatorech jezdite. ja sveho casu chvili jezdil s tim e92 M3 simulatoru, do ktereho slo NS doplnit, pak jsem po AF srazu koupil rFactor, k tomu stahnul jak NS, tak M3 e46. po par dnech mi volant na stole zacal prekazet, tak jsem to sbalil do krabice a od te doby nevytahl.

zkoumal jsem na forech, co M3 na NS brzdi nejvice a potvrdil si, ze to je podvozek. uz pri mych rychlostech se to vrti a koliba sem tam... bude to chtit ty coilovery, asi KW Clubsport (jen me desi ta alchymie s nastavovanim). napisu jeziskovi, treba si vsadi, vyhraje a najezi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Nedavaji lidi jako budget variantu nejaky bilstein pss? Podle toho co pises to nevypada, ze jsi na okruhu kazdy vikend, tak zda neni KW prehnany.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

davaji, ale kdyz uz budu neco s autem delat, tak poradne. i KW jsou v podstate mainstream. kdybych nemusel brat ohled na finance, sel bych do Nitronu. tedy ted pujdu tak leda na obed, bo neni ani na ty KW :-D.
Autoforum.cz
bambus
Pan Řidič

Příspěvek od bambus »

Já trénuju na starším simulátoru od SimBin jmenuje se GT Legends.
Grafika je poplaná době vzniku, fyzika jízdy je na úrovni i dnes. Navíc běhá i na nepříliš výkonném notebooku.

Obrázek
Riley
Autoškolák

Příspěvek od Riley »

Začínal jsem s rFactorem a pak jsem přešel na GTR 2. Stejná firma i stáří hry jako GT Legends, akorát místo E30 mám E46. Graficky mi to připadá naprosto dostačující. Volant jsem asi před rokem vyhodil a nový nepořizoval :(. Citlivost na klávesách se mi nepodařilo vychytat natolik, abych dokázal zajet slušnější čas. Až na několik zapíchnutí auta do Karussellu, mi fyzika přišla na dobré úrovni. To by mohla být chyba na modelu M3, ale s ničím jiným jsem to nejezdil.

Obrázek
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Zdaleka nejlepší verze Simbin simulátorů je Power and Glory mod do GTR2 http://www.gtlw.co.uk/
Nadšenci co jej vytvořili odvedli neskutečnou práci, takhle ta hra měla vypadat od začátku. Tratí do Simbin her jsou kopy, i konverze z rFactoru jako Targa Florio. Nejreálnější NS by měla být NoS2007, se skutečností ji bohužel porovnat nemůžu, pouze s onboardy :-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

NoS2007 jsem mel v rF a uplne stejne to neni. Pro zakladni nauceni trate to ale urcite staci.

Je paradox, ze zadna z firem neudelala NS poradne a ze to musi delat nadsenci bokem.
Autoforum.cz
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Mě přijde docela věrohodná právě ta BMW M3 challange. Nevím jak v jiných hrách, ale tady se dá místo volantu používat myš a to mi docela vyhovavalo. Dnes už to ale smažím jen na klávesnici na notebooku a taky to stačí, jen nechávám TC na 1.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
bambus
Pan Řidič

Příspěvek od bambus »

Právě jsem kolegovi ukazoval na videu pasáž, ve které vznikla fotka o pár příspěvků výše. Nakonec jsem si jinak nekoukatelný onboard prohlídl celý. Ač jsem byl z toho co jsem před PJ předvedl hodně zklamaný, tak jsem své druhé na suchu a jinak poslední kolo na NS zajel za 10:29 což mi trochu zlepšilo náladu.
Odpovědět