Video a Nordschleife, the best of
Re: Video a Nordschleife, the best of
Asi jsem zaspal dobu, ale Adidas řidičské rukavice? Že závodní lezci/kyně s cepíny mají golfové rukavice kvuli dobrému gripu pochopím, ale Adidas do auta?
Adidas neumí rukavice?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To jsem neřekl.
Prostě mě osobně tohle cpaní se někam, kde daný výrobce nemá žádný příběh či historii vadí.
No dobře, značka Adidas je mi protivná, protože s ní mám spojené obecně kategorií lidí trkvasu. A nereprezentuje pro mně žádné hodnoty jako jiné značky sportovního vybavení, které podle mně psali historii. Ale to už jsu dost OT.
Prostě mě osobně tohle cpaní se někam, kde daný výrobce nemá žádný příběh či historii vadí.
No dobře, značka Adidas je mi protivná, protože s ní mám spojené obecně kategorií lidí trkvasu. A nereprezentuje pro mně žádné hodnoty jako jiné značky sportovního vybavení, které podle mně psali historii. Ale to už jsu dost OT.
No nevím, ale řešit u nejrychlejšího času na ringu jaký má řidič rukavice...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Asi to není nejlepší čas pro Cat 620R, ale to tempo je naprosto dechberoucí . Když to auto zabere jakoby zmizely rovinky. Z 911 a GTR jsou jen pojízdný kuželky, které je potřeba anyhilovat.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Vzpomínka na nedávno zesnulého Seana Edwardse, vítěze letošní 24hodinovky na ringu a lídra Porsche Supercupu. Zahrál si taky ve filmu Rush, kde krom práce kaskadéra řidičských scén účinkoval i v roli svého otce Guye, který vytahoval Laudu z hořícího vraku.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
zajímavá kompilace crashů z letoška
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Zrovna jsem se na to koukal... To bmw na konci to pekne schytalo
Mirek
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dalsie video s 328i na NS...v Novembri...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
je neskutecne, jak rychle tam dokazi byt ty stare plecky.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou