Zimní "sportovnější" pneu
Re: Zimní "sportovnější" pneu
U mě ta životnost ZIMNÍCH hraje roli v tom, že pokud by měly najet třeba jen 20 tisíc km, tak za plánovou dobu vlastnictví auta budu muset koupit zimáky dvoje, zatímco pokud by vydržely 30-40 tisíc, asi by stačily jedny. Někde jsem četl, že Nokiany docela mizej, ale možná to jsou jen nějaké zvěsti. Horší z praktického pohledu je, že WR A3 nemá skladem nikdo v ČR a kdoví kdy budou, tak koukám i po alternativách. Čistě "tabulkově" se mi líbí právě ty Blizzaky - skoro ve všech ohledech špička.
Mimochodem, Bridgestone má něco společného s Michelinem? Jejich web je prakticky stejný a spíš jsem myslel, že to jsou velcí konkurenti...
Mimochodem, Bridgestone má něco společného s Michelinem? Jejich web je prakticky stejný a spíš jsem myslel, že to jsou velcí konkurenti...
imho životnost a jízdní vlastnosti jsou v příkrém rozporu... jak u letních tak i u zimních...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taky bych si myslel. No Micheliny A4 se stejně v potřebném rozměru nedělají a Pilot Alpin mi připadají už krapánek drahé, tak budu koukat jinde.
MMira: já si naopak myslím, že by mi vydržely okolo 20tkm, ubývaly pomaleji, než jsem čekal a kdybych si předek neodkrágloval v Sosně, taky by to asi fakt daly. Už čekám na nové, (bohužel dodací lhůta,až 8 prac. dní ) jestli mě na těch mojich trhanicích chytnou benga, tak mi vemou i rodný list.
Já asi letos vsadím na zimní 850 od Continentalu. Na Forestrovi mi tuším 830 fungovaly dobře, pozdější Nokiany subjektivně tak neseděly.
Já asi letos vsadím na zimní 850 od Continentalu. Na Forestrovi mi tuším 830 fungovaly dobře, pozdější Nokiany subjektivně tak neseděly.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
... pekne napisane. Stale je to nieco za nieco. Bud Ti ide o jazdne vlastnosti (kor to bude na ukor zivotnosti) alebo naopak najdes gumu ktora Ti vydrzi 4 roky ale uz nebude tak excelovat v tom ako funguje. Musis sa rozhodnut co je priorita a na zaklade toho sa rozhodnut a zvolit ten spravny "kompromis".pavproch píše:imho životnost a jízdní vlastnosti jsou v příkrém rozporu... jak u letních tak i u zimních...
E46 325i + E60 550i
ad WR A3, skutocne nie su velmi skladom, akurat "moj" rozmer skladom zatial este je
E46 325i + E60 550i
Popravdě zimní a sportovní mi nejde dohromady. Tady toho mají skladem celkem dost na výběr:
http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=17
"značková" do 4 tisíc jsou skaldem:
Vredestein Wintrac Xtreme XL
Bridgestone Blizzak LM-32 XL FSL
Pirelli W210 SottoZero 2 XL
Continental ContiWinterContact TS830 P XL FR
Nokian WR A3 XL
http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=17
"značková" do 4 tisíc jsou skaldem:
Vredestein Wintrac Xtreme XL
Bridgestone Blizzak LM-32 XL FSL
Pirelli W210 SottoZero 2 XL
Continental ContiWinterContact TS830 P XL FR
Nokian WR A3 XL
Související věc jsou disky. Vždy jsem byl zvyklý mít na zimu plecháče, ale tady zaboha nemůžu v daném rozměru (7,5Jx17 5x114,3 ET55) cokoliv sehnat. Možná jen hledám na špatných místech, nedoporučíte něco? Ale mám zlé tušení, protože v této velikosti je docela problém sehnat i letní ALU kolo.
dají se srovnat vždy (dyž sou opravdu moc yebnuté, taxi klidně můžeš pomoct i autogenem) a nikdy ti při rovnání neprdnou....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.